«Стиль»: лікувально-терапевтична прем’єра від Wellboy

«Стиль»: лікувально-терапевтична прем’єра від Wellboy - 1 - изображение

Популярний український виконавець Wellboy (Антон Вельбой) представив новий трек під назвою «Стиль». Зйомки кліпу до пісні відбувалися у Києві за кілька днів до масованих ракетних атак столиці Росією. У відеороботу потрапили локації, які постраждали внаслідок обстрілу 10 жовтня. Зокрема, глядачі могли побачити у кліпі пішохідний скляний міст, парк імені Шевченка та головний червоний корпус КНУ. 

«Зараз Україна переживає зараз трагічні події. Так історично склалося, на жаль, що свобода кожному поколінню українців давалася і дається дорогою ціною. Ми пам’ятаємо та шануємо всіх, хто пережив драматичні часи в історії нашої держави. Сьогодні головна мета кожного з нас – це вистояти як фізично, так і емоційно, задля перемоги над ворогом», – прокоментував вихід нового треку сам артист.

«Стиль»: лікувально-терапевтична прем’єра від Wellboy - 2 - изображение

Wellboy представив пісню під назвою «Стиль»

У новій пісні музикант співає про те, що зараз «веселитись нема чим, суму сто причин», але навіть у темний час можна знайти привід бути щасливим – наприклад, закохатися. Саме тому Wellboy назвав пісню лікувально-терапевтичною.

«Пісня «Стиль» звичайно це не ліки, але нам хотілося, хоч трошки підтримати кожного. Тримайте у тонусі ментальне здоров’я, один одного та допомагайте нашій країні хто чим може, бо у кожного свій фронт. І саме так, ми обов’язково скоро переможемо.» – зазначив Wellboy.

«Стиль»: лікувально-терапевтична прем’єра від Wellboy - 3 - изображение

Wellboy називає свою нову пісню лікувально-терапевтичною

Режисером роботи виступив Ілля Міхайлусь, саундпродюсером Сергій Ранов. Продюсер проєкту Wellboy – Євген Тріплов. Слід зазначити, що весь цей час від написання перших акордів і рим до виходу релізу артист і його команда знаходяться в Києві, тому можна впевнено сказати – продукт made in Ukraine на всі 100%.

Новий сингл Wellboy доступний на всіх цифрових платформах, включно з YouTube.

Фото: прес-служба Wellboy


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top