Дарʼя Петрожицька: «Хочеться додому скоріше»

Дарʼя Петрожицька: «Хочеться додому скоріше» - 1 - изображение

Дарʼя Петрожицька, актриса найпопулярнішого українського серіалу «Папік», який ТЕТ покаже вже сьогодні о 20:00, поділилася в ефірі «Сніданку з 1+1», що сумує за рідним Києвом, але тримається та намагається допомагати Україні всім можливим.

Про переїзд до Німеччини та благодійність 

На початку війни Даша поїхала до Німеччини. Саме там стала у пригоді стала її любов до музики — актриса дає благодійні концерти в Гамбурзі, аби зібрати кошти для України.

«Були три активних дні благодійних концертів і заходів. До нас приїхали наші воїни лікуватися. Це таке відчуття, коли ти можеш обійняти наших воїнів — просто якесь нереальне, але звісно хочеться додому скоріше», — розповіла Дарʼя.

Про серіал «Папік»

У студії згадали й серіал «Папік», який уже сьогодні покажуть о 20:00 на ТЕТ, адже попри постійні обстріли українці триматимуться та продовжуватимуть жити, займаючись улюбленими справами:

«Моя мама буде дивитися по-любому. Я знаю, що багато українців чекають, багато українців, яких я зустрічаю тут, вони кажуть мені про “Папіка”. Тож це класний серіал, який, я сподіваюся, підійме вам настрій», — пояснила Петрожицька.

Дарʼя Петрожицька: «Хочеться додому скоріше» - 2 - изображение

Зірка серіалу «Папік» Дарʼя Петрожицька розповіла на «Сніданку з 1+1» про тугу за Україною

Наприкінці ефіру актриса запросила дивитися серіал «Папік» відсьогодні з понеділка по четвер о 20:00 на телеканалі ТЕТ, аби зарядитися позитивом, отримати приємні емоції та усміхнутися.

Фото: прес-служба ТЕТ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top