«МастерШеф. Професіонали»-4: кулінарна аудієнція з Ектором

«МастерШеф. Професіонали»-4: кулінарна аудієнція з Ектором - 1 - изображение

Завтра, 11 березня, о 19:00 на СТБ вийде п’ятий випуск кулінарного реаліті «МастерШеф. Професіонали»-4. На найсильніших кухарів сезону чекають нові випробування на кухні проєкту!

З вдячністю ЗСУ та зі щоденним прагненням бути емоційною підтримкою своїй незламній країні, телеканал СТБ і група Starlight Media продовжують створювати український креативний продукт.

Цього тижня випробування розпочнуться з особистої аудієнції учасників з Ектором! Кожному кулінару він дасть певні завдання, як то приготувати тісто для пасти чи зробити певний вид соусу. Та, звісно, не все так просто! Кулінари мають знайти продовження свого рецепта серед інших учасників методом кулінарної інтуїції, та спільними зусиллями приготувати страву.

«МастерШеф. Професіонали»-4: кулінарна аудієнція з Ектором - 2 - изображение

МастерШеф

Також важливо потішити суддів ідеальними смаковими характеристиками, вміло використаними техніками та креативом! Це може врятувати учасників, які не знайшли правильних компаньйонів. Хто не знайде «своїх» напарників, а хто перевершить своєю інтерпретацією задуману Ектором страву?


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top