UGREATOR: Юрій Нікітін презентує маркетспейс

UGREATOR: Юрій Нікітін презентує маркетспейс - 1 - изображение

Юрій Нікітін, продюсер та засновник продюсерської компанії mamamusic, запускає новий унікальний проєкт UGREATOR — метавсесвіт української культури і водночас спільноту талановитих людей, які можуть і хочуть творити, люблять Україну та вболівають за її культурне майбутнє. 

Ukraine’s Great Creators / юґрейтори – нова генерація людей, що діляться своєю творчістю, мотивують інших і популяризують нашу культуру  за допомогою технологій, зокрема й штучного інтелекту.

UGREATOR: Юрій Нікітін презентує маркетспейс - 2 - изображение

Продюсер та засновник продюсерської компанії mamamusic Юрій Нікітін

«Кожен із нас, тих, хто любить Україну, вже є юґрейтором. І цей проєкт саме про людей та їхній внесок в українську культуру. Наша мета – 100 мільйонів учасників спільноти із різних куточків світу. За суттю це майданчик для нової генерації людей, тих, хто тримає культурний фронт і допомагає популяризувати багатогранну культуру України. Разом ми творитимемо саме ту країну, про яку мріємо. І відкриватимемо нові імена митців, допомагаючи молодим талантам країни не лише говорити мовою мистецтва, а й монетизувати свою творчість», — запевняє Юрій Нікітін.

UGREATOR — це креативний маркетспейс, де кожен охочий може транслювати свої творчі меседжі, а також за допомогою власної фантазії, штучного інтелекту та розумних алгоритмів платформи — створювати дійсно унікальний арт і комунікувати з однодумцями.  

Команда платформи переконана, що Україна та її митці мають бути побаченими і почутими у всіх куточках світу. Ба більше, об’єднувати людей, які є українцями не лише за походженням, а й за духом. Адже наші цінності й наш культурні здобутки не мають ані меж, ані кордонів.  

Відтак, плани у проєкту масштабні й далекоглядні: від створення повноцінних NFT-колекцій до побудови повноцінної спільноти, закоханої в українську культуру.

Фото: UGREATOR


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top