Від дизайнера: 6 цікавих предметів декору, які освіжать ваш інтер`єр

Від дизайнера: 6 цікавих предметів декору, які освіжать ваш інтер`єр - 1 - изображение

Днями у Будапешті завершилася виставка дизайну 360 Design Budapest. В ній взяли участь майже півсотні талановитих творців та дизайн-бюро з усієї Європи. Woman підготував добірку найцікавіших дизайнерських предметів, від яких просто перехоплює дух. Йдемо за натхненням!

Стілець від ZIETA STUDIO

Стілець Plopp відомого польського дизайнера Оскара Зієти виготовлений з тонкого полірованого сталевого листа сріблястого кольору, спаяний лазером та надутий повітрям під тиском. Завдяки цьому він дуже легкий, але напрочуд міцний. 

Plopp має кругле сидіння з отвором посередині та три ніжки. Він ідеально гладкий на дотик, з чітко позначеними краями. Такий виріб неодмінно стане родзинкою будь-якого приміщення.

Вази від NOOM

Ваза DELAUNAY – одна із колекції «Suprematic» українського бренду NOOM. Колекція натхненна геометричними роботами великого супрематиста Казимира Малевича. Супрематизм — це модерністська течія в мистецтві початку двадцятого століття, зосереджена на основних геометричних формах, таких як кола, квадрати, лінії та прямокутники.

Від дизайнера: 6 цікавих предметів декору, які освіжать ваш інтер`єр - 4 - изображение

Ваза DELAUNAY від NOOM

Геометрична структура ваз – це не тільки прикраса, а й функціональні роздільники та тримачі для квітів, які дозволяють створювати витончені композиції. Навіть порожня ваза завжди виглядатиме у вашому домі як маленький предмет мистецтва.

Настільні лампи від DECHEM Studio

Дизайн-студія із Праги DECHEM Studio презентували скляні настільні лампи з витонченим градієнтом кольору.  Мінімалістичні за формами і пропорціями, вони нагадують футуристичну будівлю.

Від дизайнера: 6 цікавих предметів декору, які освіжать ваш інтер`єр - 5 - изображение

Настільна лампа від DECHEM Studio

Лампи виготовлені із матової латуні та скла, і доступні у пудрово-рожевому, темно-синьому і димчасто-сірому кольорах. Світло розкриває градієнт кольору в склі і повністю змінює атмосферу оточення.

Стіл від HANNABI

Стіл під назвою Beat від угорського бренду HANNABI створений за допомогою так званої техніки реактивного травлення. Йдеться про суміш на основі рідкісних мінералів, яка реагує з дубильною кислотою, присутньою в деревині, фактично каталізуючи процеси, які відбуваються в природі протягом багатьох десятиліть. Кожен шматочок є частиною особливого широкостовбурного, старого, засохлого дерева, яке приносить у домівки серцебиття природи.

Вішаки від KATA FONT HOME

До набору POLKA від угорьского бренду KATA FONT HOME входять вішаки трьох різних розмірів, які можна скласти в будь-яку композицію. Підвісну частину вішалок можна повертати в трьох напрямках, що збільшує різноманітність їх використання.

Від дизайнера: 6 цікавих предметів декору, які освіжать ваш інтер`єр - 8 - изображение

Вішаки від KATA FONT HOME

Круглий корпус вішалок вирізаний з фанерно-акрилових композитних плоских пластин за допомогою спеціальної фрезерної технології. Після відповідної обробки поверхні, круглі листи приклеюються до настінного кронштейна з нержавіючої сталі.

Інтер`єрні лампи від MAKHNO Studio

Ще одне дизайнерське бюро з України – MAKHNO Studio презентували у Будапешті інтер`єрні лампи у формі маківок та хмарин. Так, керамічна лампа «Маківка» повторює форму голівки маку. В Україні квітка маку є символом нев’янучої краси, молодості, мрії, каже дизайнер Сергій Махно. Тому такий симовол має бути в кожному домі. Світло, яке падає крізь цвіт огортає простір навколо шоковистим світлом, та подарує затишок будь-якому приміщенню. 

Від дизайнера: 6 цікавих предметів декору, які освіжать ваш інтер`єр - 9 - изображение

Інтер`єрна лампа «Маківка» від MAKHNO Studio

Лампа «Хмара» зроблена з пінополістиролу з фінішним покриттям — декоративною штукатуркою. Це складна багатошарова конструкція, що складається зі спеціального каркаса та піни, яка його покриває. Такі романтичні хмаринки чудово пасуватимуть для віталень із високими стелями, над столами в обідніх зонах, біля ліжок у спальних кімнатах, в просторих холах та в затишних читацьких куточках. 

Від дизайнера: 6 цікавих предметів декору, які освіжать ваш інтер`єр - 10 - изображение

Інтер`єрна лампа «Хмара» від MAKHNO Studio

 

Текст: Євгенія Власенко

Фото: HFDA


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top