360 Design Budapest: як пройшла виставка

360 Design Budapest: як пройшла виставка - 1 - изображение

Цього року виставка 360 Design Budapest проходила з 3 по 9 жовтня. Майже 3500 відвідувачів були зацікавлені побачити 31 вітчизняну та понад 10 регіональних дизайнерських розробок на серії подій, де представили понад 100 об’єктів дизайну.

360 Design Budapest

360 Design Budapest

«Цього разу на виставці ми зосередилися на сторітелінгу, освіті та цифровізації, завдяки чому ми представили дуже великий вибір для відвідувачів, що ілюструє різноманітність індустрії дизайну. Угорські дизайнери та нові таланти могли представити не лише свої готові твори, але й 3D-творіння, які демонструвалися в спеціальному, інноваційному цифровому простірі за допомогою світлодіодних проекторів», – пояснила концепцію Аніта Форінтос-Шукс, заступник генерального директора Hungarian Fashion & Design Agency.

 

У виставковому просторі, розділеному на три секції, цього року знову з’явилася широка палітра дизайнів. У дизайні
історичної частини, створеної у співпраці з Музеєм прикладного мистецтва, відвідувачі мали змогу побачити проекти та
твір мистецтва Лайоша Козьми, одного з найвидатніших і всесвітньо відомих художників початку 20 століття.

360 Design Budapest

360 Design Budapest

360 Design Budapest

У середній частині зображення на світлодіодних проекторах оживали, коли до них наближалися, в результаті можна краще спостерігати за 3D-проектами, а віртуальні дизайнерські меблі помітно виділялися на тлі натовпу.

 

У третій секції відвідувачів зустрічав справжній «дизайнерський оазис», де індустріальна архітектура та зелені насадження створювали ефектний контраст, завдяки чому об’єкти, представлені в інноваційному просторі, ще більше вирізнялися.

«Ми чекали тих, хто цікавиться угорською культурою дизайну з різних європейських країн. Численні угорські та міжнародні дослідження підтвердили роль і важливість культурного туризму, показуючи, що культура є одна з головних мотивацій для мандрівників у Європі. З цієї причини для нас життєво важливо зміцнити роль регіональної індустрії дизайну Угорщини і, таким чином, забезпечити найвищий рівень розвитку для талантів угорської індустрії дизайну», – сказала Жофія Якаб, генеральний директор Угорського агентства моди та дизайну. 


Фото: HFDA / The Sparkle Content

.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top