11 українських дизайнерів представили колекції SS23 на Brussels Fashion Week

11 українських дизайнерів представили колекції SS23 на Brussels Fashion Week - 1 - изображение

На Brussels Fashion Week у рамках Ініціативи «Support Ukrainian Fashion» від Ukrainian Fashion Week одинадцять українських дизайнерів представили колекції SS23 . Показ дизайнерів України в Брюсселі став передостанньою подією UFW International Season SS23. 

Українські бренди OVERALL, AISENBERG, FINCH, SAYYA, GURANDA, DZHUS, JULIYA KROS, GASANOVA, UBERLOVE, CHUPRINA та SVITLO представили колекції SS23 під час Brussels Fashion Week. Участь 11 дизайнерів з України підтримується ЄБРР та Швейцарією в рамках Фонду сприяння малому бізнесу ЄБРР.

11 українських дизайнерів представили колекції SS23 на Brussels Fashion Week - 2 - изображение

AISENBERG

11 українських дизайнерів представили колекції SS23 на Brussels Fashion Week - 3 - изображение

CHUPRINA

GASANOVA_Brussels Fashion Week

GASANOVA

11 українських дизайнерів представили колекції SS23 на Brussels Fashion Week - 4 - изображение

OVERALLl

11 українських дизайнерів представили колекції SS23 на Brussels Fashion Week - 5 - изображение

SAYYA

“Ukrainian Fashion Week переживає свій найважчий за 25 років існування сезон. Ми зробили усе, для того, щоб дизайнери України його не втратили. Дев’ять Тижнів моди прийняли українських дизайнерів. І це лише в рамках Ініціативи “Support Ukrainian Fashion” від Ukrainian Fashion Week. А ще відбулися покази та шоу-руми  наших дизайнерів у Нью-Йорку, Мілані, Парижі… У цей трагічний час для України і всього світу мода демонструє не тільки  різноманітність, інклюзивність, стійкість та свободу. Мода демонструє солідарність і відданість гуманістичним та демократичним цінностям. Дякуємо всім колегам за підтримку України!” – Ірина Данилевська, співзасновниця та СЕО Ukrainian Fashion Week.

51-ий сезон Ukrainian Fashion Week став міжнародним. Покази та презентації українських дизайнерів вже відбулися на: Malta Fashion Week, Budapest Central European Fashion Week, Berlin Fashion Week, Transilvania Fashion Festival, Vienna Fashion Week, MBFW Madrid та Brussels Fashion Week. Цього тижня також відбудеться колективний показ українських sustainable брендів на Vegan Fashion Week у Лос-Анджелесі, який стане завершальною подією найтривалішого сезону UFW International Season SS23. 


Фото: прес-служба Ukrainian Fashion Week


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top