360 Design Budapest: серія подій для дизайнерів

360 Design Budapest

360 Design Budapest

Угорське агентство моди та дизайну (HFDA) третій рік поспіль організовує серію заходів 360 Design Budapest, які знову чекатимуть на тих, хто цікавиться дизайном, у Bálna Budapest з 3 по 9 жовтня.

Виставка-лауреат премії Red Dot є ключовою на 360 Design Budapest та представляє роботи вітчизняних та регіональних дизайнерів в окремому віртуальному виставковому просторі. Уже відомі дизайнерські бренди, нові таланти та кілька 3D-дизайнерів покажуть свої роботи на заході.

Програма «Зустріч з дизайнером», яка стала вже традиційною, дає можливість бажаючим знову зустрітися з дизайнерамыи особисто. Акцент буде зроблено на точках зустрічі між прикладним мистецтвом і дизайном на тематичній зустрічі «Inside Art & Design», яка є серією програм, реалізованих у тісній співпраці з Art Market Budapest.

Програма, нагороджена Red Dot, яку можна відвідати безкоштовно, отримала кілька міжнародних нагород; він отримав п’єдестал у двох категоріях на найвідомішому у світі конкурсі дизайну (A’Design Award & Competition) і отримав золоту медаль у категорії Virtual Expo 11th Global Eventex Awards та бронзу в категорії Art Event із майже 600 робіт.

«Ми пишаємося тим, що за останні кілька років 360 Design Budapest отримав кілька престижних нагород. Ці відзнаки викликають ще більшу світову увагу до угорських і регіональних дизайнерів продуктів і Будапешта. Наша мета – зробити Будапешт столицею моди та дизайну регіону завдяки нашим престижним подіям і привернути увагу міжнародної аудиторії до творчого потенціалу Угорщини. І наші культурні заходи, і твори мистецтва, створені нашими дизайнерами, формують імідж Угорщини та допомагають нам виглядати як захоплюючий напрямок, який багатообіцяє культурний досвід для туристів, які цікавляться дизайном», – сказала Жофія Якаб, генеральний директор Угорського агентства моди та дизайну про туристичні напрямки.

Мета виставки 360 Design Budapest – представити творчість вітчизняних і регіональних продуктових дизайнерів. Цього року три категорії «Нові таланти», «Угорські дизайнери продуктів» і «3D-дизайнери» були відкриті для тих, хто хотів представити свої роботи широкій аудиторії. 


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top