Stockholm Fashion Week: бренд Limarenko презентував колекцію

Stockholm Fashion Week: бренд Limarenko презентував колекцію - 1 - изображение

Stockholm Fashion Week: бренд Limarenko

 
Шведська асоціація моди представила Stockholm Fashion Week з 31 серпня по 2 вересня 2022 року. У цьому році п’ять українських брендів були представлені вітриною, до якої увійшли Alona Cini, Leko, Limarenko, Pitaya та Purpure Queen.
 
Для бренду Limarenko ця подія була особливою, так як до цього покази відбувались лише в Україні. Серед гостей можна було побачити відомих шведських блогерів, публічних людей, редакторів та фотографів скандинавського Vogue та Elle, які прийшли підтримати українців на цій події. 
 
 
Колекція «Хустка» була створена з початком війни в Украні. Дизайнер хотіла виразити в ній силу української культури, красу наших традицій, та те, що їх можна стильно та оригінально поєднувати в сучасних образах. До її складу увійшли upcycle-сорорчки та піджаки декоровані українськими хустками.
 
Віднедавна бренд 100%-во  перейшов на безвідходне виробництво, тому хустки використовуватись теж вінтажні. Дизайнерка збирала їх по Україні у бабусь, які вже не користувались ними, але було шкода позбутись. Для дизайнерки ця колекція є надзвичайно цінною, тому що кожна річ є унікальною і несе в собі велику історію.
 
Наразі одяг доступний до замовлення в інстаграм профілі, а також невдовзі буде представлений на сайті бренду.

Фото: прес-служба бренду 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top