Вася Демчук презентував новий трек “Slow” у благодійному турі Європою

Вася Демчук презентував новий трек Slow у благодійному турі Європою - 1 - изображение

Вася Демчук презентував новий трек “Slow” про ейфоричну пристрасть між двома закоханими. Це бажання настільки сильне та всеосяжне, що змушує забути про весь навколишній світ і дозволяє думати тільки про палку любов.

«Slow – це про шалену пристрасть між двома людьми, коли ти можеш думати лише про кохання. Про дівчину, яка забрала твоє серце надовго…або назавжди», – розповідає Вася Демчук.

За словами співака, його нова пісня дає можливість поринути у власний Всесвіт і знайти безпечний простір всередині себе у цей страшний час:

«Так добре іноді згадати як це – кохати поза небезпекою, без мінору. Трек Slow для мене – музичний простір, де на декілька хвилин можна бути вільним від навколишнього світу. Я буду радий, якщо кожен, хто його слухатиме, відчує те ж саме». 

Вперше трек Slow наживо Вася Демчук виконав напередодні офіційного релізу – на благодійних концертах до Дня Незалежності України в Будапешті, Франкфурті, Берліні та Варшаві. Вже з перших рядків пісні сотні глядачів співали разом з артистом! 

Слухай новий трек Васі Демчука Slow вже зараз на всіх музичних платформах можна тут.


Фото: прес-служба Васі Демчука


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top