Холостяк Алекс Топольський про щоденну корисну звичку

Холостяк Алекс Топольський про щоденну корисну звичку - 1 - изображение

Попри надскладний для нашої країни період, важливо не втрачати себе та силу духу. Про це нагадує і головний герой 12 сезону романтичного реаліті на СТБ «Холостяк» Алекс Топольський. Чоловік має щоденну корисну звичку, яка допомагає йому заряджатися позитивними емоціями на весь день.

«Навіть в моменти, коли складно, завжди є хоча б одна річ, за що ми можемо бути безмежно вдячними в цьому світі. Свій ранок я починаю з таких думок. Я перелічую три речі, за які безмежно вдячний. Стараюсь якомога сильніше поглиблюватись в емоції, які, в свою чергу, транслююсь хвилю настрою на весь день, пояснює Алекс. – Той факт, що ми прокинулись – вже дар життя. У той момент, коли мільйонам людей не вдалося розплющити зранку свої очі».

«Сьогодні я був вдячний за близьких, які у мене є, за країну, в якій народився, та за Президента. Хоч я і виїхав 11 років тому, але ніколи не був настільки переповненим гордістю за те, що я українець», ділиться Холостяк.

Прем’єра нового сезону проєкту «Холостяк» відбудеться цієї осені на СТБ. Нашу весну вкрали, але ця осінь, як ніколи раніше, буде наповнена життям!


Фото: прес-служба СТБ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top