Співак Тom Soda допомагає відбудовувати будинки в Бучі та Ірпені

Співак Тom Soda допомагає відбудовувати будинки в Бучі та Ірпені - 1 - изображение

Український виконавець Тom Soda, який нещодавно випустив сучасну версію «Черемшини», присвячену мирному майбутньому українців, – доєднався до благодійного фонду “За мирне небо”, який лагодить понівечені війною домівки на найпостраждаліших ділянках країни.

Співак Тom Soda допомагає відбудовувати будинки в Бучі та Ірпені - 2 - изображение

Не дивлячись на важливість культурного фронту, я прийняв для себе рішення не стояти осторонь інших напрямків, в яких ми з моєю командою можемо бути корисними. Так ми розпочали співпрацю з благодійним фондом “За мирне небо”. Наша задача зробити так, щоб про історії українців – почули не тільки в Україні, а й за кордоном, достукатись до людей, які можуть нам допомогти”, – розповів співак.

Співак Тom Soda допомагає відбудовувати будинки в Бучі та Ірпені - 3 - изображение

Зауважимо, що фонд, якому допомагає артист з перших днів війни вже ліквідував наслідки в більше ніж 200 будинках у Бучі та Ірпені, роздав допомогу більше ніж 30 000 постраждалим та задіяв у своїй команді 65 волонтерів.

“Особисто ми – фільмуємо наслідки, беремо інтерв‘ю у постраждалих, та показуємо їх не тільки українцям, а й світові. Разом із фондом ми закликаємо всіх небайдужих долучатися до вирішення цієї проблеми, адже зима все ближче, а тисячі постраждалих людей, які вже й так натерпілися горя потребують нашої спільної допомоги”, – додав артист.

Співак Тom Soda допомагає відбудовувати будинки в Бучі та Ірпені - 4 - изображение

Співак Тom Soda допомагає відбудовувати будинки в Бучі та Ірпені - 5 - изображение

То ж Тom Soda закликає усіх об‘єднуватись на благодійному фронті заради майбутнього та не забувати, що перш за все ми повинні допомагати одне одному – САМІ, що б спільна перемога прийшла до нас якнайскоріше. 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Tom Soda (@fantomsoda)


Фото: прес-служба співака


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top