Ми хочемо дітей: Євген Кот і Наталя Татарінцева розповіли про особисте

Ми хочемо дітей: Євген Кот і Наталя Татарінцева розповіли про особисте - 1 - изображение

Суддя проєкту «Україна має талант» Євген Кот та його дружина – танцівниця Наталя Татарінцева

Суддя проєкту «Україна має талант», хореограф Євген Кот та його дружина – танцівниця Наталя Татарінцева– пара, яка дуже хоче стати батьками. Зірки не надто люблять обговорювати такі чутливі теми, проте для проєкту «Як ти?» Григорія Решетника зробили виняток.

Про усиновлення дітей та планування вагітності Євген і Наталя розповіли у великому інтерв’ю.

«Єдиний раз, коли я піддалася емоціям і розплакалась, це коли мій чоловік поїхав на фронт волонтерити, і я лишилася сама. У мене почалися «жіночі» дні. Ми хочемо дітей, працюємо над цим. І тут такий удар… Чи правильно взагалі мені зараз думати про дітей, коли йде війна? І це на мене просто впало в один момент. Увімкнула собі драматичний фільм, якраз про дітей, і все…Є певна історія, моя власна. Мені доводиться над цим працювати кожного місяця. Ти цим живеш. Два тижні віриш, у тебе є натхнення, а потім –  депресуха. Але є лікар, який допомагає», – поділилася особистим Наталя.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Евгений Кот (@kot_jenya)

Чоловік Наталії Татарінцевої – Женя Кот – розповів про те, що раніше вони думали про усиновлення дитини.

«Ми обговорювали з Наталею тему усиновлення дітей ще на початку війни. На той момент ми були у групі у соцмережах – «Батальйон Блогерів». Там надіслали повідомлення про те, що маленькі діти залишилися без батьків і чекають на родини. Я прийшов додому, запитав у дружини: «Ти бачила цю новину?». А вона у відповідь: «Я вже дзвонила. Дітей вже немає. Їх забрали люди, їх прихистили». Тоді ми не встигли. Але думали над цим багато разів. Зараз це питання не стоїть першим, тому що ми хочемо самі це зробити», – пояснив хореограф.

Фото: прес-служба СТБ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top