Таропрогноз на 1-7 серпня: перехід до нового сезону змусить знаки Зодіаку підбивати підсумки

Таропрогноз на 1-7 серпня: перехід до нового сезону змусить знаки Зодіаку підбивати підсумки - 1 - изображение

Таропрогноз на 1-7 серпня

Тиждень розпочав новий етап в нашому житті – настав останній місяць літа. У народних традиціях він вважався вже переходом від літа до осені, а перші дні серпня були святом першого урожаю. Тут дякували вищим силам за щедрий врожай, підбивали підсумки сезону, а стіл обов’язково прикрашали свіжі фрукти, овочі та ягоди, а також хліб з зерна першого врожаю. Тож ці дні варто присвятити роздумам, а що вже зроблено, який результат отримано і чому навчив вас цей літній період. З іншим допоможе розібратися новий таропрогноз від тарологині Катерини Пилипенко.

Таропрогноз на 1-7 серпня: перехід до нового сезону змусить знаки Зодіаку підбивати підсумки - 2 - изображение

Таролог і енерготерапевт Катерина Пилипенко

 Овен (Вісімка Пентаклів)

Від Овнів новий тиждень вимагатиме зосередженості, опрацювання деталей, якісного виконання певних завдань і самовдосконалення. Завдяки цьому ви отримаєте гарний результат саме в тій сфері, яка для вас є пріоритетною на сьогодні.

 Телець (Шістка Кубків)

Минуле може неочікувано нагадати про себе Тельцям. Воно дасть пораду чи підказку щодо вашого сьогодення. Наприклад, зустрінетеся з людиною, яку не бачили багато років, або знайдете річ, давно забуту чи втрачену. І все це нестиме вам важливий і актуальний меседж. Проте будьте обережні – світ минулого може здатися зараз вам занадто привабливим й затишним.

 Близнюки (Справедливість)

У житті Близнюків нарешті настане момент істини, коли заплутані справи проясняться. А вам доведеться взяти на себе відповідальність і вирішувати складні питання. Карта також означає різні юридичні справи, зустріч з бюрократичними інстанціями тощо. Будьте готові до цього і дотримуйтеся принципів справедливості.

 Рак (Світ)

У цей період, як ніколи, Раки відчують радість і гармонію з навколишнім світом. Підсумовуючи результати останніх місяців у цей серпневий період, можна насолодитися його спокійними і чарівними обрисами. Вам буде здаватися, що все йде так, як і повинно, або просто не надасте значення дрібним перешкодам. Така гармонія та спокій зададуть правильний вектор новому осінньому періоду.

 Лев (Двійка Мечів)

Левів певна ситуція може загнати в глухий кут. Тому в терміновому порядку треба буде міняти стратегію поведінки й обирати новий шлях розвитку. Залиште нерішучість і невпевненість позаду і сміливо дивіться вперед. Потурбуйтеся зараз про своє здоров’я, бо можливі загострення хронічних захворювань.

 Діва (Четвірка Пентаклів)

Діви можуть розраховувати зараз на певну стабілізацію ситуації, досягнення балансу і контролю. Це стосується як фінансів, так й інших сфер життя. Наразі для вас актуальніше зекономити та створити фінансову “подушку”, ніж ризикувати і вкладати кудись гроші.

Терези (Сонце)

Терезам посміхається Сонце, а значить найближчим часом їм пощастить в повній мірі відчути, що таке радість і наповнене світлом життя. Це час успіху й реалізації бажаного. Серпень починається для вас вдало і принесе свої щедрі дарунки.

 Скорпіон (Королева Кубків)

Представникам цього водного знаку варто приділити увагу собі, своїм рідним і знайомим. Від вас очікуватимуть на підтримку й допомогу. Карта завжди натякає на інтуіцію, до якої саме зараз слід прислухатися. Або ж прислухатися до порад чуттєвої і мудрої жінки, яку можете невдовзі зустріти.

 Стрілець (Туз Жезлів)

Стрільцям цього тижня вистачить енергії, щоб взятися за нову справу або зрушити з місця те, що застрягло. Яке б завдання не стояло перед вами, беріться за нього з упевненістю у своїх силах, з оптимізмом. І ви обов’язково досягнете успіху.

 Козеріг (Сімка Мечів)

Козерогам варто бути обережними найближчим часом. Є ризик бути ошуканим, тому краще не піддаватися на активні вмовляння та уважно читати всі ділові папери і важливі документи. Утім, карта також радить самому схитрувати у складних ситуаціях, щоб не залишитися в дурнях.

 Водолій (Четвірка Мечів)

У Водоліїв цього тижня може статися вимушена пауза або перерва у справах. Навіть якщо вона настане не зовсім з вашої волі, її можна і потрібно використати для рефлексії та відпочинку. Це відповідає загальній атмосфері свят першого врожаю, коли треба зупинитися і підвести певні підсумки сезону.

 Риби (Туз Кубків)

Для Риб настає позитивний, легкий і романтичний період. До вашего життя завітає любов, натхнення, захоплення чимось чарівним і невловимим. Це обов’язково торкнеться всіх сфер життя і позитивно вплине на вас.

Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: www.instagram.com/katrin_pilipenko_tarot

www.facebook.com/Катерина-Пилипенко-БіоенергетикаТаро


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top