Таропрогноз на 25-31 липня: молодик внесе в життя всіх знаків баланс і рефлексію

Таропрогноз на 25-31 липня: молодик внесе в життя всіх знаків баланс і рефлексію - 1 - изображение

Таропрогноз на 25-31 липня

Таропрогноз на 25-31 липня – на новому тижні завершується другий місяць літа, який в народній традиції вважався кінцем сезону, а також і місячний цикл. Цю енергію завершення і підведення підсумків треба враховувати при плануванні справ на тиждень. У цей період може не вистачати сил на все, можуть загостритися хронічні хвороби, тому краще не навантажувати себе фізично і психічно. А під час Молодика 28 липня о 20:55, тобто входження в новий місячний цикл, важливо загадати те, що ви хочете отримати.

На що ще треба звернути увагу найближчими днями, читайте в новому таропрогнозі від тарологині Катерини Пилипенко.

Таропрогноз на 25-31 липня: молодик внесе в життя всіх знаків баланс і рефлексію - 2 - изображение

таролог и энерготерапевт Екатерина Пилипенко

Овен (Десятка Кубків)

Якщо цей тиждень завершує певні процеси, то Овни можуть сміливо розраховувати на позитивний, і навіть щасливий фінал у важливих для них справах. На роботі це може бути підвищення, а у стосунках – серйозна пропозиція, на яку давно чекали. 

Телець (Лицар Пентаклів)

Представникам цього земного знаку його відповідник у системі Таро – активний аркан земної масті – несе ділові поїздки, пропозицію роботи за кордоном та довгоочікуваний успіх як результат тяжкої праці. Проте не забувайте про загальну енергію тижня, тож приділіть увагу своєму стану й відмовтеся від навантажень на Молодик.

Близнюки (Туз Мечів)

Те, над чим ви сушили голову, має просте вирішення. Дуже часто таке рішення по Тузу Мечів може прийти як спалах, раптове осяяння. Також карта радить найближчим часом не робити необдуманих вчинків, а дотримуватися поклику логіки та розуму. Будьте уважні до свого емоційного стану, не перевантажуйте свою нервову систему.

Рак (Жриця)

Ракам варто бути напоготові, бо цей тиждень може принести неприємні сюрпризи та невизначеність. Певні процеси, які мають закінчитися в цей період, матимуть не той результат, на який ви розраховували. Зосередьтеся на вдалому початку нового етапу в житті та приділіть увагу своєму емоційному стану.

Лев (Трійка жезлів)

Представники цього знаку нарешті опиняться на тому відрізку шляху, з якого перед ними відкриються широкі перспективи. Використовуйте цей шанс та енергію Молодика, щоб усвідомити свої можливості, зазирнути у майбутнє та вибрати потрібні орієнтири на шляху до мети. А також розпочати діяти в цьому напрямку.

Діва (Світ)

У цей період, як ніколи, Діви відчують радість і гармонію з навколишнім світом. Підсумовуючи все, можна насолодитися його спокійними і чарівними обрисами. Вам буде здаватися, що все йде так, як і повинно, або просто не надасте значення дрібним перешкодам. Така гармонія та спокій зададуть правильний вектор наступному періоду.

Терези (Дев’ятка Кубків)

Терезам пощастило, бо цей тиждень обіцяє бути для них легким і подарувати приємні емоції. Можливі приємні зустрічі з друзями й рідними. У вашій роботі чи діяльності також все буде складатися в найкращий спосіб. Зважаючи на енергію тижня, ви можете розраховувати на успіх у тому, газ чим ретельно працювали останнім часом.

Скорпіон (Сімка кубків)

Перед Скорпіонами на цьому тижні може постати важкий вибір між цікавими варіантами. Проте краще найближчим часом утриматися від прийняття серйозного рішення. Візьміть паузу для ретельної перевірки пропозицій. Цілком ймовірно, що деякі виявляться оманливими ілюзіями.

Стрілець (Поміркованість)

Стрільці нарешті знайдуть певний баланс у своєму житті і зможуть насолодитися цим станом. Процес рефлексії та відчуття завершення певного етапу принесе рівновагу і задоволення. А також зможе закласти правильний фундамент для наступного періоду.

Козеріг (Маг)

Козероги надихнуться цього тижня на активну діяльність, генерування нових ідей і проектів, що задасть правильний вектор в усіх сферах життя. Не бійтеся йти в нові для себе галузі, професії. Вірте в себе, у свою вдачу і свої сили. А Молодик допоможе в цьому.

Водолій (Король Жезлів)

Водолії можуть цього тижня стикнутися з необхідністю проявити свою волю, рішучість та прийняти важливе рішення. Також можливі корисні знайомства, отримання порад, що сприяють вашому успіху, зустріч з активним чоловіком, який може допомогти у багатьох питаннях. 

Риби (Вісімка Мечів)

Риби можуть неочікувано стикнутися з перешкодами, заборонами й обмеженнями. Це може сильно попсувати вам нерви напередодні закінчення місячного циклу. Проте усвідомте, що все запуститься у вашому житті після Молодика.

_________________________________________________________________________________________

Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: www.instagram.com/katrin_pilipenko_tarot

www.facebook.com/Катерина-Пилипенко-БіоенергетикаТаро


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top