Співачка ALISA презентувала нову пісню «Марево»

Співачка ALISA презентувала нову пісню «Марево» - 1 - изображение

«Марево» перша україномовна пісня ALISA, молодої авторки і виконавиці. 

Свій творчий шлях ALISA починала з дитячого Євробачення та участі в проекті «Х-фактор». Влітку 2020 року презентувала свій перший альбом, а в травні цього року випустила дуетний трек «Дике поле» з YARMAK, який за два місяці зібрав більше трьох мільйонів переглядів на YouTube. 

ALISA презентувала свою нову пісню «Марево», яка стала переломним моментом для співачки. За словами ALISA, війна застала її вдома і довгий час дівчина знаходилася під бомбардуваннями. На творчість зовсім не залишалося сил, але в якийсь момент співачка зрозуміла, що потрібно продовжувати жити і підтримувати інших. Так рядок за рядком була написана пісня «Марево». В ній все те, що переживала ALISA та переживає кожен з нас, це можливість поділитися тим, що відчуваєш і зрозуміти, що ти не один. 

Співачка ALISA презентувала нову пісню «Марево» - 2 - изображение

Та ця історія була б неповною без лірик відео. Заради нього співачка відвідала Бородянку, Бучу та Ірпінь. Кадри були зроблені на телефон тремтячими руками, бо дивитися на це без болю та сліз на очах було неможливо.

«Я не була готова до цього і це мене ще більше зламало. Мені навіть страшно уявити, що пережили люди, які були там. Коли я побачила все на власні очі, то просто впала на коліна і почала плакати. Але люди, які ходили навколо, прибирали вулиці, ставили нові вікна в свої будинки вселяли надію. Надію на наше майбутнє і те, що нас неможливо зламати!», розповідає ALISA.


Фото: прес-служба співачки


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top