Тімур Мірошниченко з дружиною Інною озвучили мультфільм

Тімур Мірошниченко

Тімур та Інна Мірошниченко

Ведучий «1+1 Україна» Тімур Мірошниченко разом з дружиною, блогеркою та адвокаткою, Інною Мірошниченко дублювали дитячий мультфільм «Щенячий патруль: Мегакіно». Після успіху першої частини анімації, студія Paramount Pictures презентує продовження улюбленої історії «Щенячий патруль: Мегакіно». 

Завдяки чарівному метеориту, що впав на Бухту Пригод, Щенячий патруль отримує нові мега сили для боротьби з противниками. Голосами подружжя Мірошниченків заговорять харизматичні співвласники звалища металобрухту Генком та Дженет. Для Інни дубляж «Щенячого патруля» став дебютом, а от Тімур вже не вперше дарує свій голос мультиплікаційному герою. 

«Звичайно, я знав, що в Інни все вийде добре, але й сам не очікував такого успіху з першого разу. Ніхто у студії не повірив, що це для неї вперше. Тут можна пожартувати, що, напевно, дружина вкладає дітей спати і йде тихенько дублювати.

У «Щенячому патрулі» ми озвучуємо пару — Генка та Дженет. Історія замовчує, хто вони одне одному: чи подружжя, чи брат із сестрою, чи просто партнери. Ці двоє — співвласники звалища металобрухту на околиці міста. У Дженет величезна душа, і вона болить за брухтозвалище, як в Інни за дітей. Вони дуже емоційні та щирі. Попри те, що вони різні за своїм психотипом та характером, працюють, як єдине ціле. Вони чудова та злагоджена команда і доповнюють одне одного, як і ми з Інною в реальному житті», — ділиться телеведучий 1+1 Україна. 

Пара каже, що їхні діти — Мія, Марко і наймолодший Марсель  ще не знають, що їхні батьки дублювали «Щенячий патруль». Тімур з Інною планують запросити малечу на прем’єру до кінотеатру і там усе розповісти. 

«Дітям дуже подобається бачити тата по телевізору і вони вже починають розуміти, що це круто. Мія, наприклад, мріє стати телеведучою, як і тато. Тому, можливо, після перегляду мультфільму у них з’явиться бажання дублювати улюблених героїв. «Щенячий патруль: Мегакіно» вчить діток командній роботі, відповідальності, підтримці й прийняттю. Усі герої в команді різні, але вони працюють разом, тому, звичайно, їм доводиться приймати одне одного. Окрім того, мультфільм показує, що на чолі будь-якої команди має бути дорослий лідер, який візьме на себе відповідальність за інших», — додає Інна Мірошниченко. 

Окрім улюблених щенят на глядачів також чекає зустріч з одержимою метеоритами науковицею Ві, яку здублювала акторка Антоніна Хижняк, а на сторожі найцікавіших подій Бухти Пригод стоятиме репортер Сем з голосом телеведучого Григорія Решетніка. 


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top