Українські етнічні коди у новій літній історії бренду One by One

 

Українські етнічні коди у новій літній історії бренду One by One - 1 - изображение

Популярний український лейбл одягу та аксесуарів One by One вже давно зарекомендував себе як справжній мас-маркет модних хітів. З початку війни нічого не змінилося: бренд не зупинив своєї діяльності ні на хвильку, з перших днів активно допомагав країні, радував шанувальників постійними колекціями з використанням української національної айдентики. Бренд випускає невеликі капсульні колекції так часто, як будь-якій модниці хотілося б бачити нові речі у своєму гардеробі. Тут у марки зі своєю аудиторією абсолютна гармонія та порозуміння. Повністю відійшовши від вимог звичної сезонності, One by One (назва бренду говорить сама за себе) одну за одною видає трендові та актуальні капсули одягу. Вихід колекції обумовлений не світовим модним календарем, а бажаннями аудиторії, подіями в країні, погодою, локальними тенденціями і, звичайно, інтуїцією засновників марки.

Українські етнічні коди у новій літній історії бренду One by One - 2 - изображение Українські етнічні коди у новій літній історії бренду One by One - 3 - изображение Українські етнічні коди у новій літній історії бренду One by One - 4 - изображение

Етніка з року в рік лишається серед головних трендів, а зараз стала для українців обов’язковим елементом гардеробу. Зараз як ніколи важливо підкреслити нашу культурну спадщину, навіть у ультрасучасних міських образах українські мотиви виглядають актуально. Це теж абсолютно у ДНК бренду.

Українські етнічні коди у новій літній історії бренду One by One - 5 - изображение Українські етнічні коди у новій літній історії бренду One by One - 6 - изображение Українські етнічні коди у новій літній історії бренду One by One - 7 - изображение

У новій капсулі One by One красиво вдалося змішати етніку з романтичними лляними виробами, а також зухвалими міськими спортивними речами та аксесуарами. Палітра зібрана дуже тонко, і хоч перше враження – колекція яскрава, але цей ефект досягається за рахунок правильного поєднання білого, блакитного, індиго і жовтого. З акцентів – ніжна вишивка. Деталі вишивки були обрані не випадково і в них є окремий символізм, що виражає генетичний код кожного українця, а також віру у перемогу та любов до життя. Мета капсули не лише розширити гардероб, а й допомогти країні – 30% від усього прибутку бренд передає на потреби ЗСУ.


Фото: прес-служба бренду


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top