Грошові фонди, які надають допомогу українцям

Грошові фонди, які надають допомогу українцям - 1 - изображение

Грошові фонди готові надати свою допомогу українцям. Через воєнні дії громадяни України втратили можливість працювати, покинули свої будинки та змінили місце життя. На які виплати зараз можна розруховувати від українських та міжнародних органіщацій?

ЮНІСЕФ

ЮНІСЕФ і партнери запустили цю програму, щоб додатково підтримати українські родини з дітьми під час війни. Понад 18 000 сімей вже отримали грошову допомогу від ЮНІСЕФ.

Участь у програмі можуть взяти родини, що належать до однієї з двох категорій:

  • Мають трьох і більше дітей до 18 років;
  • Мають принаймні одну дитину з інвалідністю до 18 років.

Допомога надається сім’ям незалежно від наявності чи відсутності статусу ВПО, які перебувають у будь-якому регіоні України, але за умови, що вони не отримували грошової допомоги від іншої міжнародної гуманітарної організації з 24 лютого 2022 року.

Реєстрація тут.  

ЄДопомога

Платформа єДопомога надає можливість залишити заявку на фінансову підтримку від міжнародних організацій. Пріоритетними є найнезахищені верстви населення, що мають соціальні статуси такі як: особа з інвалідністю, пенсіонер, одинока мати або батько, багатодітна сім’я, отримувач допомоги малозабезпеченим сім’ям зокрема з числа внутрішньо переміщених осіб.

Реєстрація тут

The 1k Project

Проект $1K буде працювати, щоб зв’язати вас зі спонсором, який пожертвує гроші безпосередньо на ваш банківський рахунок в Україні.

Реєстрація тут.

Gate to Ukraine: грошові фонди

Це платформа, що допомагає американцям робити донації українським багатодітним сім’ям, які постраждали внаслідок війни, були вимушені переїхати, або знаходяться на тимчасово окупованих територіях.

Реєстрація тут

«Єдність за майбутнє»

Естонська рада у справах біженців та Запорізький благодійний фонд “Єдність” за майбутнє” впроваджують програму надання багатоцільової матеріальної допомоги для того, щоб підтримати українців, які постраждали від війни. Сума допомоги складає 2220 грн на одну особу на 1 або 3 місяці (залежить від області). 

Реєстрація тут

Агентство ООН у справах біженців

Допомога надається внутрішньо переміщеним особам у Львівській, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Запорізькій областях.

Реєстрація тут


Фото: Pexel


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top