Таропрогноз на 13-19 червня: супермісяць надасть сил і творчого натхнення

Таропрогноз на 13-19 червня: супермісяць надасть сил і творчого натхнення - 1 - изображение

Таропрогноз на 13-19 червня: початок нового тижня визначатиме Супермісяць, що збігається із Полуничним Місяцем, тобто Повнею. Це станеться 14 червня о 14:51 за київським часом. Місяць знаходитиметься у найближчій точці до Землі, отже його енергія буде вдвічі сильнішою. Приплив енергії, сил і творчого натхнення може зашкалювати, тож краще відмовитися в цей день від ризикованих або імпульсивних дій та рішень.

Як енергія Супермісяця відіб’ється в житті кожного з нас, читайте в новому Таропрогнозі від таролога Катерини Пилипенко.

Таропрогноз на 6-12 червня: ретроградний Сатурн вчить опановувати страхи - 2 - изображение

таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Таропрогноз на 13-19 червня

Овен (Лицар Мечів)

Для Овнів тиждень може запам’ятатися підвищеним рівнем конфліктності. Вам доведеться відстоювати свої принципи, свою точку зору. Проте не дозволяйте агресії захопити вас повністю, контролюйте цю енергію й спрямовуйте її в конструктивне русло. Підвищений ризик травматизації в ці дні.

Телець (Двійка Жезлів)

Для Тельців цей тиждень стане часом для відпочинку й спокійного визначення подальшого шляху, планування та вироблення стратегії. Необхідно оцінити ситуацію та зважити свої можливості. Енергія Повні та Супермісяця якраз ідеально підійде для цього. Головне все робити без різких рухів.

Близнюки (Суд)

Близнюкам на новому тижні доведеться підбивати певні підсумки, приймати важливі рішення та розставляти всі крапки над “і” у своєму житті. Тільки не займайтеся цим у Повню, коли є ризик зробити фатальну помилку. При цьому намагайтеся зберігати емоційний баланс і турбуватися про своє здоров’я.

Рак (Королева Жезлів)

У житті Раків найближчим часом може зіграти важливу роль активна й темпераментна жінка. З іншого боку, вам самим, можливо, доведеться проявити активність й взяти під свою опіку тих, хто цього потребує. При цьому доведеться проявити рішучість та силу волі.

Лев (Трійка Пентаклів)

Карта про успішну співпрацю зазвичай пророчить хороші досягнення в роботі й фінансах. Тож Леви зможуть досягти своїх цілей лише заручившись підтримкою колег і друзів. Проте враховуйте Супермісяць і його вплив на початку тижня.

Діва (Десятка Мечів)

У Дівможе завершитись певний період, певна ситуація в житті, при чому не найкращим чином. Негативне сприйняття життєвих подій посилиться впливом Повні, тож обов’язково враховуйте це. Потурбуйтеся про свій емоційний стан, зверніться за допомогою та підтримкою до рідних та друзів. І пам’ятайте, що ви вже на порозі нового життєвого етапу.

Таропрогноз на 13-19 червня: супермісяць надасть сил і творчого натхнення - 2 - изображение

Терези (Маг)

Повня і Супермісяць надихнуть цього тижня Терезів на активну діяльність, генерування нових ідей і проектів, що задасть правильний вектор і в фінансовій сфері. Не бійтеся йти в нові для себе галузі, професії. Вірте в себе, у свою вдачу і свої сили.

Скорпіон (Колісниця)

У Скорпіонів на цьому тижні можуть бути важливі поїздки та переїзди. Єдине, що краще відмовитися від цього в день Повні. Втім Колісниця завжди несе енергію перемоги, розвитку й правильної динаміки. Тож можна багато чого досягти, рішуче управляючи всіма процесами на цьому відрізку часу. Пам’ятайте при цьому про емоційний баланс і якісний відпочинок.

Стрілець (Імператор)

Стрільцям або самим доведеться побути в ролі Імператора та взяти на себе відповідальність у прийнятті важливих рішень, керувати й опікуватися, або ж відчути підтримку з боку чоловіка з енергією цього аркану. Проте не забувайте про Повню й Супермісяць цього тижня, тому контролюйте свою активність та не приймайте вкрай важливих рішень у цей день.

Козоріг (Десятка Пентаклів)

Для Козерогів тиждень стане по-домашньому затишним, теплим і обнадійливим. Можливі довгоочікувані зустрічі з близькими людьми, друзями, знайомими. Ви зможете знову відчути необхідну підтримку родинного кола. Фінансові та робочі справи йтимуть в напрямку гарних перспектив.

Водолій (Лицар Пентаклів)

У представників знаку Водолія на цьому тижні можуть бути ділові поїздки, пропозиція роботи за кордоном та довгоочікуваний успіх як результат тяжкої праці. Проте не забувайте про Повню та Супермісяць на цьому тижні, тож приділіть увагу своєму емоційному стану й відмовтеся від поїздок та навантажень в цей день.

Риби (Король Жезлів)

Представники цього знаку можуть цього тижня стикнутися з необхідністю проявити свою волю, рішучість та прийняти важливе рішення. Також можливі корисні знайомства, отримання порад, що сприяють вашому успіху, зустріч з активним чоловіком, який може допомогти у багатьох питаннях. Тож активність Повні сприятиме позитивним змінам в житті Риб.


Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: www.instagram.com/katrin_pilipenko_tarot

www.facebook.com/Катерина-Пилипенко-БіоенергетикаТаро


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top