Аделіна Дідич: «Офіційний бізнес – це місце, де люди і країна стоять на першому місці»

Аделіна Дідич: «Офіційний бізнес - це місце, де люди і країна стоять на першому місці» - 1 - изображение

Аделіна Дідич

Власниця мережі студій манікюра «Mimi Miss» Аделіна Дідич розповіла Woman Magazine про стратегію ведення салонного бізнесу у період війни. 

Салоний бізнес максимально специфічний в умовах війни, адже це – не перша необхідність, наразі. Тому аналізуючи все, що відбувалось, стало зрозуміло, що манікюр став – не емоційною покупкою, а більш зваженою. Догляд став – ковтком нормального життя. Але до цього ковтка, клієнти хочуть усвідомлення від бізнесу.

Про роботу з клієнтами

Війна не вплинула на бажання людей ходити до нас, але війна вплинула на приорітети людей. Більшість людей, рятуючи своїх близьких, покинули Київ і таким чином не мають змогу зараз до нас потрапити. Але ті дівчата, які залишились тут з задоволенням ходять до нас на perfect nails та brows.

Дівчата, які повертаються до Києва, навіть, на кілька днів, теж записуються до нас. Хочу окремо виділити, що наші клієнти регулярно підтримують наші збори для волонтерів та військових, а це велика допомога не тільки нам, але і країні. Я щиро вдячна всім нашим клієнтам за підтримку та рекомендації, адже наша сила в наших клієнтах. 

Ми з першого дня підтримували ЗСУ, ТРО, країну, працівників та клієнтів. Ми вели активно соціальні мережі, за допомогою яких змогли допомогти Бучанському району, одягти хлопців в Маріуполь, Ізюм та інші гарячі точки.

Аделіна Дідич: «Офіційний бізнес - це місце, де люди і країна стоять на першому місці» - 2 - изображение

Стратегія розвитку

Вектор роботи не змінився. З першого дня нашої роботи, ще 2016 році, наша задача була – ріст економіки в країні. У нашому бізнесі, щоб все було по закону та справедливості. Зараз, ми тільки нагадали, що офіційний бізнес – це місце, де люди і країна стоять на першому місці.

Особисто я стратегію не змінила, у мене завжди в приорітеті були люди та країна. Напевно, едине що змінилось – це витрати. Раніше ми багато вкладали в оновлення студій, регулярно купували нові меблі та якусь техніку для роботи. Зараз намагаємось не витрачати кошти на комфорт, так як тепер регулярно відправляємо кошти на різні військові збори. Зараз кажу собі: «Нові стільці в студії почекають , а машина чи форма для військових – ні». 

Місце, куди варто сходити і бути впевненим, що ти платиш не тільки за манікюр, але і за майбутнє своєї країни. 

Як підприємець, я побачила, що найбільша біль стала у інших підприємців – це орендарі. І тут тільки одна порада – офіційні договори співпраці, які знімуть великий тягар оренди в такі часи. Це урок для багатьох, що не варто боятись офіційних оформлень і податків, адже це реально може захистити підприємця у важкий час. Хочеться, окремо виділити моїх орендарів, які допомогають мені втримати бізнес і створюють всі умови для роботи. 

Аделіна Дідич: «Офіційний бізнес - це місце, де люди і країна стоять на першому місці» - 3 - изображение

Про онлайн-інтенсив 

Я запустила онлайн-інтенсив для майбутніх підприємців та тих у кого є малий бізнес і вони прагнуть зростати. Це 7 днів лекцій з ДЗ і зворотнім зв’язком. Зараз найкращий час зайнятись українським бізнесом, бо люди готові підтримувати економіку країну і підприємців.

Моя ціль – домогти підприємцям виділитись серед колег і наділити їх проекти душою. Це доречі, історія не про те, щоб вкласти свою душу і працювати 24/7. Це про те, що відкривши особистість у своєму проекті, він почне працювати на вас. І як бонус, цей інтенсив допоможе багатьом зекономити кошти на SMM-спеціалісті, таргетологах на початку свого шляху. А правильна економія – це непоганий дохід, особливо зараз. 

Аделіна Дідич: «Офіційний бізнес - це місце, де люди і країна стоять на першому місці» - 4 - изображение


Фото: особистий архів 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top