Український sustainable-бренд RDNT: для свідомого покоління

Український sustainable-бренд RDNT: для свідомого покоління - 1 - изображение

Новий український sustainable-бренд дизайнера Андре Тана для свідомого покоління RDNT допомагає висловлювати свою позицію світові та не ставить ніяких рамок.

RDNT з’явився під час війни в Україні. Не дивлячись на обставини, бренд дарує світло навіть у найтемніші часи й транслює національні меседжі про незалежність, індивідуальність, свободу самовираження та жагу до життя. Українцям буддійська філософія RDNT — бути тут і зараз — у нинішніх обставинах як ніколи зрозуміла.

Український sustainable-бренд RDNT: для свідомого покоління - 2 - изображение

RDNT розшифровується як Radiant, тобто сяючий, променистий. Така назва обрана неспроста, адже одяг створений під кольори аури — жовтий, блакитний, зелений, рожевий, фіолетовий.

У першому весняному дропі з назвою In the water передаються основні коди молодого бренду — екологічність, технологічність, агендерність. Авторський принт води на одязі символізує життя, адже саме без води воно неможливе.

Український sustainable-бренд RDNT: для свідомого покоління - 3 - изображение

До колекції увійшли об’ємні худі та піджаки, різнокольорові велосипедки та кроп-топи, футболки, тілесні боді та деконструйовані джинси. Яскравими акцентами стали вирізи на грудях і зовнішні бірки з написами про щастя в моменті. Одяг створений без поділу на жіночий та чоловічий і без огляду на стереотипні уявлення про те, що й кому слід носити.

У першій колекції sustainable-бренду використана інноваційна екологічна тканина з переробленого пластику, яка на дотик і за характеристиками нагадує бавовну. Матеріал регулює теплообмін, вбирає вологу, а це допомагає охолоджувати тіло в спеку та зігрівати в холод. У майбутньому бренд планує запустити в Україні виробництво, що працюватиме на відновлюваній сонячній енергії.

Український sustainable-бренд RDNT: для свідомого покоління - 4 - изображение

Колекція RDNT доступна для замовлення по всьому світу на офіційному сайті бренду rdnt.store. Гроші від продажу одягу RDNT будуть йти на підтримку армії України.


Фото: RDNT


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top