Космічна мрія до зірок: Анджеліна Джолі зустрілася з українським хлопчиком

Космічна мрія до зірок: Анджеліна Джолі зустрілася з українським хлопчиком - 1 - изображение

Анджеліна Джолі, голлівудська акторка та посол доброї волі ООН у справах біженців, зустрілася в Італії з українським хлопчиком, котрий бореться з гострим лімфобластним лейкозом. Артему — 10 років, він родом з Чернівців. Про його діагноз родина дізналася торік. Хлопчик проходив тривале лікування в Чернівцях, а потім у клініці Туреччини. Зараз продовжує лікування в Італії, де до нього завітала Джолі, щоб підтримати й надихнути. Про це на своїй Фейсбук-сторінці розповіла мама Артема, Людмила.

Зустріч з зіркою відбулась у клініці Bambino Gesu. Це найбільший педіатричний центр Італії та найстаріша дитяча лікарня в Римі. Наразі тут проходять лікування понад 40 українських дітей, які були змушені разом з мамами залишити Україну після початку військового вторгнення 24 лютого. Акторка і хлопчик багато говорили про захоплення, друзів, Україну. Джолі запитала в Артема яку він має мрію — той зізнався, що хоче стати астрономом і космонавтом.

«Усе колись було чиєюсь мрією. Польоти в космос теж. Зараз це вже можливо! Головне — мріяти та діяти! Артем — близький нам по духу! Він справжній мрійник ! Ми запросили його стати підопічним благодійного проєкту 1+1 медіа «Здійсни мрію». Артем і мама Людмила погодились! 

Всіх чарівників запрошуємо допомагати нам. Друзі, космонавти з усього світу, всі, хто має пропозиції — пишіть нам. І ми вже кілька ідей маємо — як тільки Україна переможе — влаштуємо тренування та екскурсію разом з Національним космічним центром України, знайомство з українськими космічними героями. Ми віримо! Дякуємо Артему за натхнення!», — поділилась Лідія Таран, кураторка «Здійсни мрію», ведуча ТСН на 1+1.

Космічна мрія до зірок: Анджеліна Джолі зустрілася з українським хлопчиком - 2 - изображение

Від початку підступного військового вторгнення в Україну  — Благодійний фонд «Ти не один» 1+1 media, проєкт «Здійсни мрію» продовжують робити дива і піклуватися про тих, кому це дуже важливо. Наразі 12,5 тонн гуманітарного вантажу з Іспанії — це медицина, дитяче харчування, гігієна, теплі речі — передають, зокрема, із рук в руки нашим евакуйованим переселенцям зі Сходу, — родинам з дітьми, — по різних містах. Ведуча «Сніданок з 1+1» і волонтерка «Здійсни мрію» Неля Шовкопляс передає допомогу родинам переселенців на Львівщині. 

Долучитись і наблизити перемогу може кожен! 

І дуже важливо — не зупинятися і здійснювати мрії дітей, які опинилися у важких життєвих обставинах, борються за життя, — заради зміцнення віри у майбутнє. Це цілюща психологічна підтримка.

БО «ТИ НЕ ОДИН» 

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД 1+1 МЕДІА»

Код ЄДРПОУ 41565550

IBAN — UA 41 328209 0000026007050040834

Призначення платежу: Благодійний внесок


Фото: пресслужба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top