Стрічка випускниці української кіношколи отримала визнання у Токіо, Нью-Йорку та Лондоні

Стрічка випускниці української кіношколи  отримала визнання у Токіо, Нью-Йорку та Лондоні - 1 - изображение

Стрічка “HOMO DEUS. Людина божественна” випускниці української кіношколи Ukrainian Film School Юлі Дегліної стала призером кінофестивалю у номінації “Кращий короткометражний фільм” у Токіо та увійшла у фінал найбільшого українського фестивалю “Кyiv International Short Film Festival”, а також Нью-Йоркського кінофестивалю “Nukufest” та Лондонського кінофестивалю “Big Fridge film festival”. А на Київському міжнародному фестивалі соціальних короткометражних фільмів “Rumbarar” фільм Юлі отримав приз за кращу режисуру. 

Короткий метр про молодь мегаполісів розкриває наслідки соціальної ізоляції та самотності, що штовхає до крайнощів. У цих умовах кожен відчуває потребу в любові та прийнятті. А квінтесенцією стрічки є слова одного з героїв наприкінці фільму: “Мені так добре, що я сьогодні не сам!”.

Стрічка випускниці української кіношколи  отримала визнання у Токіо, Нью-Йорку та Лондоні - 2 - изображение

Восени я планую вийти з прем’єрою “Homo Deus” у кінотеатрах та на онлайн-платформах. Проте зараз паралельно працюю над сценарієм дебютного повнометражного фільму та запуском проєкту “KINORAVE”. Це серія майстер-класів з кіновиробництва та показів короткометражних фільмів в 10 містах України!”, – зауважує випускниця Ukrainian Film School Юля Дегліна. 

В Києві “HOMO DEUS. Людина божественна” показали на “Кіновернісажі” та у Кракові в межах “Тижня Української культури у Польщі”. Наразі готується тур фільму по Україні та дистрибуція по закордонним стрімінговим платформам. 


Фото: прес-служба Ukrainian Film School


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top