4 вправи для красивої спини: радить Марина Боржемська

Марина Боржемська

Марина Боржемська, ведуча мейковер-шоу “Щасливі за сім днів” на СТБ, поділилася добіркою корисних вправ для спини. За словами фітнес-тренерки, простий комплекс допоможе уникнути сутулості та в’ялості шкіри.

Щонеділі, о 18:40 на СТБ, Марина Боржемська, разом із Надією Матвєєвою та Андрієм Жельветро, продовжують змінювати життя героїнь мейковер-шоу “Щасливі за сім днів”. Цінними порадами експерти діляться не тільки в ефірі, а й у соціальних мережах. Так, Марина поділилася корисним і ефективним комплексом вправ для спини.

“Хочете носити влітку сукню з глибоким вирізом ззаду? Щоденна сидяча робота не проходить безслідно. Результатом можуть стати сутулість, в’яла шкіра і “крила”. Цей комплекс допоможе позбутися таких нюансів.

1.Плавання

Вихідна позиція: ляжте на підлогу на живіт. Рухи: на вдиху відірвіть прямі руки і ноги від підлоги. Рухайте ними як під час плавання кролем. Намагайтеся не напружувати шию.

2. Човник

Вихідна позиція: продовжуйте лежати на животі. Рухи: захопіть гомілку руками із зовнішнього боку і розгойдуйтеся вперед-назад, намагаючись домогтися максимальної амплітуди. Після вправи потягніться у зворотний бік, вигнувши спину вперед.

Марина Боржемська

3. Кішка

Вихідна позиція: встаньте на карачки. Рухи: плавно вигинайте спину в один і інший бік. Робіть вправу повільно, відчуваючи кожен хребець.

4. Повороти

Вихідна позиція: сядьте на підлогу з витягнутими ногами і рівною спиною. Рухи: повертайте корпус вправо-вліво, якомога далі витягаючи руки в різні боки. Скручування хребта повинні відбуватися на видиху”, зазначила телеведуча.

Дивіться на грандіозне перевтілення героїнь проекту “Щасливі за сім днів” щонеділі, о 18:40 на СТБ.


Фото: особистий архів Марини Боржемської


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top