У фантастичному всесвіті ілюзій: на гостей Даринку чекає розважальна програма «Аліса в Задзеркаллі»

У фантастичному всесвіті ілюзій: на гостей Даринку чекає розважальна програма «Аліса в Задзеркаллі» - 1 - изображение

19 та 20 лютого маркет-молл Даринок запрошує всіх охочих провести вихідні в компанії героїв казки Льюїса Керолла «Аліса в Задзеркаллі».

Пропонуємо максимально увімкнути уяву й гарний настрій та поринути у фентезі-світ разом з Алісою, Чеширським котом, Червоною Королевою, Білим кроликом та іншими яскравими героями улюбленої казки.

З 12 до 18 години аніматори та артисти з дивовижними декораціями дозволять відчути себе частиною чарівної історії. Святковий антураж з головної сцени маркет-моллу створюватимуть видовищне шоу мильних кульок та виступ кавер-гурту. Тим часом Божевільний Капелюшник разом з його добрим другом Чеширським Котом розважатимуть гостей у тематичних конкурсах з класними призами.

Коли за справу береться Даринок, навіть лиха Червона Королева перетворюється на добру та ввічливу – і запрошує всіх приєднатися до променаду на території маркет-моллу разом зі своїми вартовими, жонглерами та барабанниками. Буде урочисто!

Білий Кролик, з якого почалася дивовижна подорож Аліси, точно знається на дивах, і цими вихідними готовий напророчити, що вас чекає в найближчому майбутньому. Ви матимете змогу не лише отримати своє персональне передбачення, а й скуштувати магічні солодощі від загадкового пустуна.

Крім того, гості дізнаються правила королівського крикету та зможуть проявити свій талант на тематичному майстер-класі.

У фантастичному всесвіті ілюзій: на гостей Даринку чекає розважальна програма «Аліса в Задзеркаллі» - 2 - изображение

А доповнять святкову атмосферу казкові міми-квіти — ви ж пам’ятаєте їх із мультфільму? І звісно, ніхто не скасовував традиційні пригощання безкоштовною солодкою ватою, селфірум для миттєвих фотокарток на пам’ять та аквагрим, завдяки якому можна легко приміряти на себе широчезну усмішку Чеширського кота.

Ще більше веселих та енергійних розваг

Чарівна атмосфера «Аліси в Задзеркаллі» подарує скільки гарного настрою та енергії, що вам неодмінно захочеться продовжити вихідний танцями й активними веселощами. Тим паче в компанії качок-стиляг Лалафанфан, які традиційно готові розкачати всіх присутніх на міні-дискотеці починаючи з 17:00 (головна сцена).

А завершити активний вечір запрошуємо на свіжому повітрі. Величезна ковзанка просто неба біля Даринку, площею 1200 кв.м, так полюбилася відвідувачам, що маркет-молл спільно з Арт-заводом Платформа вирішив подовжити її роботу до кінця лютого. Катайтеся досхочу! Тим паче, щовихідних на відвідувачів чекає шоу-програма на льоду «Гранд (з 16:30 до 17:00) та дискотека під найтрендовішу музику (з 20:00 до 22:00).

Нагадаємо, усі івенти на “Даринку” проводяться з дотриманням протиепідемічних заходів безпеки.

Докладніше про всі заходи та активності шукайте на сторінках Даринку у Facebook та Instagram. Чекаємо на вас у маркет-моллі Даринок за адресою: м. Київ, м. Лісова, вул. Магнітогорська, 1а.


Фото: прес-служба Даринку


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top