Мама Лідії Таран розповіла як ставиться до ефірних образів доньки

Мама Лідії Таран розповіла як ставиться до ефірних образів доньки - 1 - изображение

Прихильників Лідії Таран дуже цікавить хто створює для неї стильні ефірні вбрання. Напередодні відкриття Ukrainian Fashion Week ведуча ТСН на 1+1 та кураторка благодійного проєкту «Здійсни мрію» розкрила секрет! Телезірка поділилась, що над її луками працює управління стилю групи 1+1. Вони залучають найкращих українських дизайнерів і майстрів.

Важливо, щоб образ ведучої гарно виглядав в кадрі й не відволікав глядачів від новин. Робота над вбранням включає: затвердження ескізу, пошук тканин, 3-5 примірок та пошиття. Це праця десятків фахівців. Контролює процеси Ольга Слонь — керівниця управління стилю групи 1+1.

Наразі у кадрі новин ТСН Лідія найбільше з’являється в одязі українського бренду Valery Kovalska. Це ніжно-блакитна асиметрична сукня з плісе, рожева блузка з довгими шлейфами-зав’язками та яскраві костюми. Усі ці тренди та кольори можна спостерігати на модних показах 2022.

Вбрання дизайнерки Валерії Ковальської представлене майже в усьому світі: Північній Америці, Європі та Азії!  Її одяг обирає письменниця, мама Ілона Маска Мей Маск. Княгиня Монако Шарлен вийшла на прогулянку у максі-спідниці з яскравим принтом від Валерії. Дженіфер Лопес заспівала в сукні бренду на премії American Music Awards. Співачка Pink і реп-виконавиця Cardi B виступали на вечірньому шоу Jimmy Kimmel в асиметричних костюмах від Валерії. А на премію Grammy співачка Бейонсе обрала для своєї доньки Блю Айві біле вбрання з плісованим жакетом.

Мама Лідії Таран розповіла як ставиться до ефірних образів доньки - 2 - изображение

Мама Лідії Таран розповіла як ставиться до ефірних образів доньки - 3 - изображение

Одяг, який створює дизайнерка, сповнений сенсом, історією та соціальною місією. Одна з головних ідей в поєднанні світу майбутнього, до якого ми прямуємо, та світу минулого, за яким ностальгуємо. Фірмовий архітектурний крій, складні вишивки, особливі деталі, відмова від шкіряних матеріалів — те, за чим легко впізнати одяг від Valery Kovalska.

«Я дотримуюсь правила — робити максимально якісний продукт. Наша мета в тому, щоб відкинути всі рамки та обмеження», — ділилась у своїх інтерв’ю майстриня Валерія Ковальська.

Мама Лідії Таран — Марія Гаврилівна каже, що їй дуже подобаються ефірні образи доньки:

«Ліда — смілива експериментаторка. Це її стиль та характер. Їй дуже пасують вбрання, які підбирають стилісти. Ефірним одягом Лідочки цікавляться і мої подружки. Найбільша фанатка — моя колишня вожата Валентина Сергіївна, якій 80 років. Вона телефонує мені, й ми говоримо про образи Ліди в ефірі».

Мама Лідії Таран розповіла як ставиться до ефірних образів доньки - 4 - изображение

Іноді в коментарях в постах думки розходяться, і не всім подобається сукня чи зачіска Ліди, і тоді мама каже:

«Багато чого раніше не носили, а зараз це модно. Усім не догодиш».

Натомість підписники засипають Ліду такими компліментами:

«Ви завжди чудово виглядаєте! На вас приємно дивитися»;

«Всі образи сучасні, елегантні, жіночні!»;

«На смак і колір фломастери різні! Лідіє, ви прекрасні у всіх своїх вбраннях!»;

«Ваші образи ідеально доповнюють ваша посмішка і професіоналізм! Поважаю вас і люблю!».

Мама Лідії Таран розповіла як ставиться до ефірних образів доньки - 5 - изображение


Фото: прес-служба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top