Закордонні курорти, фото з Голівуду та робота без вихідних: як зірки провели зимові свята

Закордонні курорти, фото з Голівуду та робота без вихідних: як зірки провели зимові свята - 1 - изображение

Відпочинок за кордоном та здійснення мрій чи нові висоти та невпинна робота? Зірки та публічні люди українського шоу-бізнесу поділилися своїми світлинами та розповіли: як зустріли новий рік, як провели зимові канікули, чим надихаються, що чекати прихильникам та глядачам у 2022 році!

Співачка Руслана протягом всіх свят готувала музичні сюрпризи для українців та прихильників по всьому світу. У кінці грудня відбулася прем’єра кліпу на авторську колискову «Ходить Сон». Несподівано для всіх у відео Руслана змінила імідж – співачка з’явилась у неймовірно ніжних та романтичних образах.

А далі, всі зимові свята Руслана була зайнята зйомками та монтажем музичного фільму. І вже 7 січня 2022 року співачка презентувала музичний фільм «Різдвяний Сон» (2022).

“Цей проект «Різдвяний Сон» особливий і не схожий на попередні. Це Різдво у стилі колискової. Музичну основу фільму складають 5 знакових пісень, з кожною із них у мене своя історія. Ці колядки я виконувала вже багато разів, проте у цьому році вони звучать по-новому – у стилі моєї Колискової”, – розповіла Руслана.

Закордонні курорти, фото з Голівуду та робота без вихідних: як зірки провели зимові свята - 2 - изображение

Відома своїми соціальними проєктами по захисту прав жінок та підтримці талановитих дітей Вероніка Дідусенко втілила у життя одразу декілька бажань. Вона вперше провела зимові канікули у Лос-Анджелес, куди давно мріяла полетіти. Вероніка прогулялася по Алеї Зірок, зробила фото на відомих схилах  HOLLYWOOD, звісно ж заглянула у знаменитий музей мадам Тюссо, побувала у «Чарівному світі Гаррі Поттера» (Wizarding World of Harry Potter), на кіностудії «Universal Pictures» та встигла насолодитися пейзажами LA.

“Я загадала бажання – знову прилетіти у ЛА та довше побути в атмосфері міста. Помандрувати і надихнутися узбережжям та найгарнішими національними парками”, – поділилася «Міс Україна» Вероніка Дідусенко.

Закордонні курорти, фото з Голівуду та робота без вихідних: як зірки провели зимові свята - 3 - изображение

А в Україні Вероніка виконала мрії маленьких діток – вихованців «СПІЛКИ НЕПОВНИХ ТА БАГАТОДІТНИХ СІМЕЙ «ЛАСТІВОНЬКА». Дідусенко організувала маленьке новорічне диво і подарувала розвиваючі іграшки та солодощі всіх діткам спілки.

“Найкращий подарунок на свята – це щасливі посмішки нашої малечі”  написала Дідусенко у своєму Інстаграм.

Закордонні курорти, фото з Голівуду та робота без вихідних: як зірки провели зимові свята - 4 - изображение

Співачка Софія Єгорова зимовий відпочинок вирішила провести з сім’єю та друзями, весело та активно. Новий рік артистка зустріла у колі рідних людей у Києві. Через декілька днів після Нового року Софія поїхала зі своїми близькими у заміський комплекс: прогулянки, квести, ковзани, квадроцикли та контактний зоопарк – таким був відпочинок компанії Єгорової.

Закордонні курорти, фото з Голівуду та робота без вихідних: як зірки провели зимові свята - 5 - изображение

“Ми отримали море емоцій, яскраві враження і дуже добре відпочили! Зарядилися та перезавантажилися! Найкраще, що можна було придумати для початку року”, – із захватом розповіла Софія.

Була і культурна програма у новорічні дні: співачка відвідала балет «Лускунчик» та мюзикл «Нова Снігова Королева», про який говорить вся Україна.

А для своїх прихильників Софія Єгорова зробила музичний подарунок – випустила зимову пісню «ЧАРИ».

Танцюрист та хореограф Олександр Лещенко не змінює традиції і Новий рік зустрів на роботі. Артист вже другий рік поспіль виступав на Мальдівах. Разом з дружиною Ліною Верес танцюрист святкував прихід 2022 року за кількома часовими поясами.

“Для мене честь знову співпрацювати з маестро Раду Поклітару. І це велике натхнення, працювати у міжнародних проєктах!” – зізнається Олександр.

Закордонні курорти, фото з Голівуду та робота без вихідних: як зірки провели зимові свята - 6 - изображение

У шоу були зібрані талановиті танцюристи зі всього світу, які створили новорічне диво. Лещенко виконав головну роль піаніста, котрий губить і знову знаходить свою музу.

А в Україні Олександр Лещенко став режисером-постановником мюзиклу світового рівня «Нова Снігова Королева». За новорічні свята цю виставу побачили більше 60000 людей, 19 аншлагів! Ажіотаж та захоплені відгуки маленьких і дорослих глядачів стали великою нагородою для всієї команди, яка створювала це шоу.

«Міс Вірменія» Вікторія Махоян вирішила провести зимові канікули на своїй батьківщині в Єревані. Так співпало, що у Вірменії одразу було кілька важливих подій для Вікторії. Модель та бізнес-леді відсвяткувала свій День народження, а також була на весіллі у двоюрідної сестри, на яке прилетіли родичі з усього світу. І звичайно кілька днів Вікторія присвятила екскурсіям Вірменією.

Закордонні курорти, фото з Голівуду та робота без вихідних: як зірки провели зимові свята - 7 - изображение

“Я дуже люблю прогулянки пішки центральною вулицею Єревана – Північний проспект. Кафе, вуличні музиканти, магазинчики, сувеніри, атмосфера… Ці канікули були для мене дуже душевними та по-сімейному теплими. Доречі, Вірменія особлива тим, що люди завжди у хорошому настрої та завжди намагаються дарувати позитивну нотку одне одному!” – поділилася Вікторія Махоян.

Під час екскурсій Вікторія відвідала Гегард, яке є всесвітньою спадщиною ЮНЕСКО, там знаходиться монастирський комплекс. За традицією, вона пройшла церемонію відпускання голубів перед тим, як піднятися на гору до монастиря. Також, частиною культурної програми сім’ї Махоян стало знакове історичне місце – єдиний язичницький храм у Вірменії – храм бога Сонця. А сам Новий рік та Різдво Вікторія зустрічала у рідному Києві з родиною та друзями.

Переможець Євробачення Олександр Рибак на Різдво прилетів із Чикаго до батьків в Осло. Це одне з найважливіших свят для артиста, яке він завжди проводить із сім’єю. Також є обов’язкова улюблена різдвяна традиція – всією родиною Олександр Рибак, Наталія Рибак та Ігор Рибак дають концерт у місцевій церкві! А ще на зимових канікулах Рибак дивився багато фільмів дома і зустрічався з друзями. Нагадаємо, що скрипаль навчається на композитора фільмів та живе в Америці. Під час приїзду до Норвегії , Олександр дав кілька концертів.

Закордонні курорти, фото з Голівуду та робота без вихідних: як зірки провели зимові свята - 8 - изображение

Для прихильників артист зробив подарунок – новий сингл «Hold Me», який написав далеко від дому.

Кращий різдвяний подарунок, який я можу отримати, це коли люди діляться моєю музикою по всьому світу. Я вдячний всім глядачам та прихильникам, які роблять арти зі мною та моїми піснями, знімають тік-токи!” – розказав Олександр Рибак.

Засновниця та продюсерка «ID_Art production» Наталія Лагун провела новорічні свята у колі сім’ї та друзів, мандруючи різними містами. Надихалась теплими зустрічами, планувала нові творчі проєкти та креативні ідеї на 2022 рік. А ось співзасновниця та креативна продюсерка продакшену Анастасія Байдерина здійснила свою мрію і полетіла шукати натхнення до океану у Домініканську Республіку. Пісок, пальми та нова закоханість – серфінг. На райському відпочинку Анастасія точно зловила творчу хвилю 2022 року!

Закордонні курорти, фото з Голівуду та робота без вихідних: як зірки провели зимові свята - 9 - изображение

“Вже у січні ми починаємо працювати з артистами одразу над кількома міжнародними проєктами. А також незабаром будемо анонсувати нові дати нашої вистави «Трактуючі вічне мовчання», прем’єра якої відбулася наприкінці 2021 року”, – розповіли Наталія та Анастасія.

Художниця та володарка 18 корон міжнародних конкурсів краси Анна Гомонова влаштувала справжній марафон подій на зимових канікулах. Модель вийшла більше 10 разів на подіум VIE FASHION WEEK у Дубай, у показах від відомих дизайнерів. Також Анна відвідала EXPO 2020, зробила фотосесію у пустелі, гарячі знімки з якої разом із гучними заголовками розлетілися по медіа. Після повернення до Києва Гомонова знялася у двох фотосесіях для рекламних кампаній брендів. Після такого насиченого графіку Новий рік красуня вирішила зустрічати у Києві з друзями. У січні Анна вже встигла дати перші майстер-класи для майбутніх моделей. І звісно, Гомонова збирає десятки й сотні тисяч переглядів і лайків у Тік-Ток. Анна знімає багато життєвих та веселих роликів, не боїться бути смішною та круто проявляє свій акторський талант.

Закордонні курорти, фото з Голівуду та робота без вихідних: як зірки провели зимові свята - 10 - изображение

“Бажаю Вам втілити у реальність свою мрію, досягти всіх цілей, які зараз здаються недосяжними, заробити тих грошей, яких зараз не вистачає для щасливого життя і кохати так міцно, як сьогодні здається неможливо! У мене є традиція, я кожний рік записую свої цілі на прийдешній рік та план, як буду їх реалізовувати! Мріючи, дій!!!” – поділилася та побажала Анна Гомонова.

У кінці січня Анна вирушить із сім’єю на відпочинок та потішить своїх підписників новими фото!


Фото: «Master Management 360»


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top