Ексклюзивний пейрінг: ідеальне поєднання парфумів та білизни

Ексклюзивний пейрінг: ідеальне поєднання парфумів та білизни - 1 - изображение

Keòsme це бренд не лише про білизну, купальники та витончені кутюрні техніки. Наше покликання зробити жінок ближчими до себе. А що може бути ближчим, ніж білизна та парфуми, які ми наносимо? Ще Мерлін Монро казала, що перед сном «одягає» на себе кілька крапель Chanel №5.

Наші колекції різноманітні та унікальні, створені, аби підкреслити тонкі грані вашої сутності та відчуття себе. А розкрити глибину образу й емоцій здатні аромати, які ми знайшли в Kamana perfume store. Разом ми створили ексклюзивний пейрінг, ідеальне поєднання парфумів та колекції. З цього починається справжня близькість. Nothing closer. 

Колекція Dominanta

Унікальні техніки плетіння, сакральність існування та абсолютна влада жінки – все це про колекцію Dominanta. Вона про жінку, в кожному кроці якої відчувається характер. Про жінку, під ногами якої палає земля. Dominanta – колекція для тих, хто достатньо впевнений в собі, аби йти власним шляхом та чинити відповідно до власних принципів у будь-якій ситуації: від прогулянки вулицею у витонченій білизні до керування імперіями та людьми.

Ексклюзивний пейрінг: ідеальне поєднання парфумів та білизни - 2 - изображение

Справжнім квестом стало знайти відповідні парфуми, що мають достатньо жіночності та, водночас, потужний характер. В решті-решт ми зупинили свій вибір на Ramon Monegal – Flamenco та Brecourt Avenue Montaigne.

Ексклюзивний пейрінг: ідеальне поєднання парфумів та білизни - 3 - изображение

Ексклюзивний пейрінг: ідеальне поєднання парфумів та білизни - 4 - изображение

Gorgia

Колекція Gorgia про жінок, які мають неймовірну силу духу, проте залишаються легкими й тендітними, ніби метелик.  Витончені тканини, створюють довершеність дизайнерської білизни. Колекція Gorgia створена з натурального шовку, вишита ніжним мереживом з використанням кутюрних технік. Чашечки бюстгальтерів відтворюють форму крильця метелика та забезпечують зручну підтримку грудей.

Ексклюзивний пейрінг: ідеальне поєднання парфумів та білизни - 5 - изображение

Виразність форм та витонченість ліній ми вирішили підкреслити парфумами Ramon Monegal Umbra та Brecourt Ambre Noir.

Ексклюзивний пейрінг: ідеальне поєднання парфумів та білизни - 6 - изображение

Floralle

Ексклюзивний пейрінг: ідеальне поєднання парфумів та білизни - 7 - изображение

Колекція купальників із квітами з лаку, каміння та бісеру, які втілюють абсолютну довершеність. Жінка колекції Floralle уособлення природи: сильна, але тендітна, таємнича та нерозгадана. Вона ніби цунами, ніби чарівне північне сяйво або ж квітка, яка щойно розкрилась. Природа – це ти. В кожному її прояві.

Ексклюзивний пейрінг: ідеальне поєднання парфумів та білизни - 8 - изображение

Ми прискіпливо переглядали колекцію Kamana perfume store аби знайти саме ті, виключні аромати які будуть відображати нашу ідею та візію природи, жінку, що втілює музу яка надихнула нас на створення цих образів. Ми знайшли їх – Ramon Monegal #flowerpower та Paul Emilien Jeune et Frivole.

Ми прискіпливо переглядали колекцію Kamana perfume store аби знайти саме ті, виключні аромати які будуть відображати нашу ідею та візію природи, жінку, що втілює музу яка надихнула нас на створення цих образів. Ми знайшли їх – Ramon Monegal #flowerpower та Paul Emilien Jeune et Frivole.

Ексклюзивний пейрінг: ідеальне поєднання парфумів та білизни - 9 - изображение

Mix&Match на будь-який смак та випадок у вашому житті. Сподіваємось, що цей експеримент захопить вас так само як Keòsme та Kamana perfume store, коли ми приміряли комплекти, розглядали витончену роботу майстринь та слухали аромати, які пропонували нам парфумерні стилісти. Міксуйте та експериментуйте, а якщо у вас є інші поєднання, то будемо раді почути ваш погляд на наші колекції.

Ексклюзивний пейрінг: ідеальне поєднання парфумів та білизни - 10 - изображение


Фото: прес-служба бренду


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top