Обираємо верхній одяг на Даринку

Обираємо верхній одяг на Даринку - 1 - изображение

Аби на повну насолодитись і осінню і зимою у повній мірі варто ретельно продумати свій гардероб, адже комфортний та теплий верхній одяг – запорука чудових прогулянок на веселого настрою.

У магазині Prima ви зможете підібрати чоловічий, жіночий та дитячий верхній одяг. Тут представлений великий вибір шуб, дублянок, шкіряних курточок та хутряних жилеток, які регулярно поповнюються новими надходженнями.

Обираємо верхній одяг на Даринку - 2 - изображение

Northland Professional – мультибрендовий магазин спортивного одягу з водовідштовхуючих мембран та утеплювачів. У магазині представлені такі світові бренди як Northland, Jack Wolfskin, CAT, Merrell та ін.

Обираємо верхній одяг на Даринку - 3 - изображение

Обираємо верхній одяг на Даринку - 4 - изображение

У цьому ж магазині знайдете великий вибір одягу для занять професійним спортом та активного осіннього та зимового відпочинку.

Обираємо верхній одяг на Даринку - 5 - изображение

Верхній одяг для усієї сім’ї також можна знайти у Території Мінімальних Цін. Демісезонні куртки, пальта, жилетки, пуховики та шуби зі штучного хутра – усе це на полицях великого магазина у якому одразу ж можна буде підібрати і аксесуари до нового луку.

Обираємо верхній одяг на Даринку - 6 - изображение

Обираємо верхній одяг на Даринку - 7 - изображение

Viva-Valentini – ще один магазин виробів зі шкіри та хутра високої якості та найкращих виробників Туреччини, Іспанії та Італії.

На усі вироби дають гарантію на 1 сезон і у разі пошкоджень – безкоштовно усувають проблеми. Також у магазині ремонтна майстерня, де можна здійснити будь-який ремонт шкіряних та хутряних виробів.

Обираємо верхній одяг на Даринку - 8 - изображение

Обираємо верхній одяг на Даринку - 9 - изображение

Нагадуємо, що з 1 листопада вхід до магазинів Даринку непродовольчого напрямку та перебування у зоні фудкорту можливі лише за наявності негативного ПЛР тесту/ експрес-тесту на визначення антигена, що діє протягом 72 годин; документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації або однієї дози вакцини (друкований або в додатку «Дія»);міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката про вакцинацію (друкований або в додатку «Дія»); довідка про одужання (друкований або в додатку «Дія»).

Але якщо наразі у вас відсутній одни з цих документів – скористайтесь послугами медичної лабораторії МедЛаб, яка нещодавно відкрилась у маркет-моллі. Тут ви зможете швидко зробити експерс-тест на коронавірус та безперешкодно відправитись на шопінг. Процедура триватиме усього 15 хв, вартість – 300 грн, а термін дії тесту – 72 години. Шукайте  лабораторію біля входу №6, павільйон ПК 5.

Вхід до аптек, банків, точок видачі замовлень, обмінних пунктів та продовольчих магазинів вільний для всіх.

 Детально з режимом роботи та асортиментом верхнього одягу маркет-моллу Даринок можна ознайомитися на сторінках наших соціальних мереж Facebook та Instagram.

Чекаємо на вас у маркет-моллі Даринок, який знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Магнітогорська, 1а.


Фото: прес-служба Даринку


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top