Маша Єфросиніна вийшла з опікунської ради благодійного фонду «Твоя Опора»

Маша Єфросиніна вийшла з опікунської ради благодійного фонду «Твоя Опора» - 1 - изображение

За вісім років співпраці Маші Єфросиніної та команди фонду «Твоя опора» вдалося реалізувати масштабні проєкти та врятувати сотні дитячих життів

«Charity weekend», «Дорога добра», «2000 подарунків до Нового року» – одні з наймасштабніших в Україні благодійних проєктів. Завдяки їхній реалізації вдалося зібрати мільйони гривень та врятувати сотні маленьких життів. І не лише врятувати, а й подарувати дітям надію та віру у здійснення мрій.

Телеведуча вийшла з опікунської ради БФ «Твоя Опора»

Ці проєкти були реалізовані у співпраці з іншими партнерами благодійним фондом «Твоя Опора» і телеведучою Машею Єфросиніною, яка з моменту створення фонду була головою опікунської ради. Однак з початку повномасштабного вторгнення телеведуча активно займається розвитком своєї організації «Фонд Маша» і допомагає жінкам, що постраждали від насильства, тож фонди прийняли рішення рухатися кожен у своєму напрямку, аби допомогти більшій кількості українців.

«Моє об‘єднання з фондом «Твоя Опора» дало свого часу величезний старт мені як людині, яка вирішила пропагувати культуру благодійності, і фонду, який на той час тільки «ставав на ноги». Разом ми багато чого досягли, набили шишок та створили круті проєкти. Але головне, що стали чи не найпершими, хто на своєму прикладі показав, що публічна благодійність – це не про драму та збори нагорі, це про об‘єднання людей заради добрих справ. Ми відпрацювали ідеологію «разом допомагати легко» настільки ефективно, що сьогодні лише посилюємо наш досвід, йдучи кожен своїм шляхом. Створивши власний «Фонд Маша», я використовую в своїх діях саме знання, набуті за майже восьмирічну співпрацю з «Твоєю Опорою», – каже Маша Єфросиніна.

Маша Єфросиніна вийшла з опікунської ради благодійного фонду «Твоя Опора» - 2 - изображение

Маша Єфросиніна та Валерія Татарчук

«Ми врятували і продовжуємо рятувати, завдяки закупленому у лікарні обладнанню, життя сотням маленьких українців. Ми зробили найщасливішими у світі людьми батьків цих дітей. І це найвагоміший результат нашої співпраці. Ми вдячні Маші за її потужну підтримку всі ці роки. Але ми свідомі того, що зараз напрямки діяльності наших фондів, «Твоєї Опори» та «Фонду Маша», різні. Ми зосереджені на гуманітарній допомозі постраждалим від війни українцям, а «Фонд Маша» – на допомозі жінкам, що постраждали від різних форм насильства. Вважаємо, що обидва напрямки необхідні сьогодні, і нашим фондам вдасться реалізувати багато добрих справ», – каже засновниця благодійного фонду «Твоя Опора» Валерія Татарчук.

Благодійний фонд «Твоя Опора» – один із найбільших фондів України, заснований Валерією Татарчук у 2014 році. Фонд надає гуманітарну допомогу постраждалим від війни українцям. Є професійною, прозорою та підзвітною організацією, яка щорічно проходить незалежний аудит. Активно співпрацює з бізнесом і міжнародними організаціями.

«Фонд Маша» – це громадська організація, заснована телеведучою Машею Єфросиніною у 2020 році. Організація створена для допомоги жінкам та їхнім дітям,  які постраждали від різних проявів насильства. Окремий напрямок роботи – з дівчатами-підлітками (проєкт «Смілива»).

Фото: пресслужба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top