У Києві відкрився міжнародний Центр креативних технологій TUMO Kyiv

У Києві відкрився міжнародний Центр креативних технологій TUMO Kyiv - 1 - изображение

8 напрямів креативних технологій, освітні гранти, гості з Google, Pixar, Facebook чи Disney, особисте портфоліо з 12 років – все це тепер стало можливим для тінейджерів Києва 12-18 років, у столиці відкрився TUMO Kyiv – центр креативних технологій, де навчають самостійності, відповідальності, самовираженню і конкурентоспроможності. Схожі центри існують у Берліні, Парижі, Тірані, Єревані, Бейруті.

У Києві відкрився міжнародний Центр креативних технологій TUMO Kyiv - 2 - изображение

Офіційне відкриття TUMO Kyiv відбулось 1 вересня, для тінейджерів влаштували “посвяту” у креативні технології – у просторі працює виставка доповненої реальності картин українських художників, світлова конструкція симовлізує портал у світ сучасних технологій.

Відкривати Центр приїхали Марі Лу, ідейна натхненниця освітньої моделі та Пегор Папазян,  співзасновник та Генеральний директор з розвитку Центрів TUMO. На екскурсію реконструйованим історичним приміщенням також завітав мер Києва, Віталій Кличко.

У Києві відкрився міжнародний Центр креативних технологій TUMO Kyiv - 3 - изображение

Традиційно у TUMO Kyiv проходять презентації проєкту для батьків та безкоштовні тест-драйви навчальних програм для тінейджерів.

Щоб познайомитись із проєктом та простором треба лише заповнити коротку реєстраційну форму.

Що це за навчання?

TUMO Kyiv – це сучасне позашкільне навчання креативним технологіям для тінейджерів 12-18 років. Програма передбачає практичне вивчення одночасно трьох з восьми напрямів: кіновиробництво, музичний продакшн, програмування, 3D-моделювання, анімація, графічний дизайн, робототехніка або розробка ігор. Які напрями поєднати студент обирає самостійно. У будь-який момент напрями можна змінити.

У Києві відкрився міжнародний Центр креативних технологій TUMO Kyiv - 4 - изображение

Навчання передбачає 3 складові: самостійне навчання за методикою TUMO у додатку TUMO Path за підтримки коучів; воркшопи з лідерами галузі; практичні лабораторії, в яких студент створює свій особистий проєкт з представниками світових компаній – тут формуються практичні навички та перші кроки у створенні яскравого портфоліо. Детальніше про кожен напрям можна прочитати тут.

У Києві відкрився міжнародний Центр креативних технологій TUMO Kyiv - 5 - изображение

Найближчим часом TUMO Kyiv знову відкриє набір на безкоштовне навчання протягом року – це освітні гранти, які можуть отримати тінейджери 12-18 років за двома категоріями: соціальна квота та обдарована молодь. Слідкувати за новинами гранту та рейтингом учасників можна тут.

У Києві відкрився міжнародний Центр креативних технологій TUMO Kyiv - 6 - изображение


Фото: прес-служба TUMO Kyiv


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top