Презентація проєкту “На рівних”: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю

Презентація проєкту На рівних: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю - 1 - изображение

8 вересня о 18:00 у Unit City відбудеться презентація проєкту  “На рівних” – платформи, що покликана полегшити процес пошуку роботи для людей з інвалідністю та прискорити їх зустріч з потенційними роботодавцями_чинями. Проєкт представлятимуть його засновниці Софія Лавренюк та Злата Єфіменко, а також спікеркою виступить  представниця благодійного фонду «АІК» – Юлія Ресенчук.

Презентація проєкту На рівних: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю - 2 - изображение

Згідно з даними Мінсоцполітики, з понад 2,7 мільйона українців_ок з інвалідністю працевлаштовано лише 26%. Наша ініціатива, яка бере свій початок у 2020 році, покликана покращити цю статистику, допомогти потенційним робітникам_цям знайти омріяну роботу та наповну розкрити свій талант.

Презентація проєкту На рівних: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю - 3 - изображение

Понад пів року наша інформаційно-пізнавальна кампанія у соціальних мережах транслювала успішні кейси соціально відповідального бізнесу у працевлаштуванні людей з інвалідністю, показувала досвід українців і українок у пошуку роботи, давала поради в контексті проблематики. Ми підійшли до фінального пункту нашого проєкту та готові представити конкретний інструмент зв’язку з роботодавцями.

Презентація проєкту На рівних: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю - 4 - изображение

8 вересня ми презентуємо інклюзивну онлайн-платформу з вакансіями для людей з інвалідністю. На одному сайті будуть зібрані вакансії з різних сфер і професійних напрямів. А також у програмі перегляд документального фільму, соціальних відеороликів та результати соціологічного дослідження.

Ми запрошуємо на захід активних шукачів_чок роботи, людей з інвалідністю. Також презентація буде корисна компаніям, які шукають відповідальних вмотивованих співробітників_ць, та не мислять стереотипно. Запрошуємо HR менеджерів_ок, працівників_ць кадрових відділів, що хоч раз мали досвід працевлаштування людей з інвалідністю.

Презентація проєкту На рівних: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю - 5 - изображение

Презентація буде також цікава представникам_цям  громадського сектору та особливо організаціям, що працюють з вразливими групами населення.

Зверніть увагу, що на даний захід обов’язковою є реєстрація через форму за посиланням.

Довідка

Кроссекторальний проєкт “На рівних” започатковано у 2020 році. Головний партнер проєкту – Благодійний фонд “АІК” під керівництвом Юлії Ресенчук. Проєкт реалізується за підтримки Українського культурного фонду.

Керівниці та творчині проєкту:

  • Злата Єфіменко — продюсерка, засновниця кінокомпанії ZET PICTURE;
  • Софія Лавренюк — соціологиня, працює над культурно-освітніми проєктами.

Посилання на сторінки “На рівних”:

Facebook: https://www.facebook.com/onequals

Instagram: https://instagram.com/onequals_ua

Презентація проєкту На рівних: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю - 6 - изображение Презентація проєкту На рівних: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю - 7 - изображение Презентація проєкту На рівних: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю - 8 - изображение Презентація проєкту На рівних: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю - 9 - изображение Презентація проєкту На рівних: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю - 10 - изображение Презентація проєкту На рівних: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю - 11 - изображение Презентація проєкту На рівних: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю - 12 - изображение Презентація проєкту На рівних: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю - 13 - изображение Презентація проєкту На рівних: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю - 14 - изображение Презентація проєкту На рівних: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю - 15 - изображение Презентація проєкту На рівних: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю - 16 - изображение Презентація проєкту На рівних: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю - 17 - изображение Презентація проєкту На рівних: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю - 18 - изображение Презентація проєкту На рівних: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю - 19 - изображение Презентація проєкту На рівних: нове слово у працевлаштуванні людей з інвалідністю - 20 - изображение


Фото: прес-служба onequals


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top