Між минулим і майбутнім: наречені та дружини учасників шоу Холостяк

Між минулим і майбутнім: наречені та дружини учасників шоу Холостяк - 1 - изображение

У коханні і на війні всі засоби хороші. Це слова з англійської приказки, яка означає, що за певних обставин можна використовувати будь-які засоби для досягнення мети. Саме цей принцип був узятий на озброєння учасниками одного з найпопулярніших шоу на ТБ “Холостяк”. Дівчата, і це не секрет, часом використовують найвитонченіші способи для того, щоб завоювати увагу нареченого і стати тією самою єдиною. Однак, навіть за вміння плести інтриги, у жодної з учасниць немає гарантій, що, опинившись одного разу в ролі обраниці, вона залишиться нею на роки. На екрані телевізора пари закохуються, зустрічаються, за їхнім романом стежать тисячі українців. Але фінал може бути з будь-яким несподіваним результатом.

Так, головний герой шоу Холостяк-3 Андрій Іскорнєв, за чутками, був офіційно одружений, і у нього є син. Колишню дружину Андрія Іскорнєва звуть Ірина Колоскова. У найскандальнішого холостяка був багатий вибір у передачі, але вибрав він тиху, скромну співачку Аню Козир. Усе б нічого, але пізніше стало відомо, що на проекті в Андрія були інтимні стосунки з іншою учасницею – Яною Станішевською. Коли всі варіанти Холостяка відпали, впоратися зі складним періодом Іскорневу допомогла ще одна учасниця шоу – Ірина Скорикова. Поступово їхні стосунки переросли у спільне проживання, чоловік навіть прийняв дитину дівчини від попередніх стосунків. Але і ця спроба побудувати сім’ю для молодих людей не увінчалася успіхом.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публікація від Андрій Іскорнєв (@andrey_iskornev)

Львівський бізнесмен Костянтин Євтушенко також не зміг побудувати стосунки з дівчиною на проєкті. У фіналі тв-шоу хлопець обрав Анну Селюкову, але весілля так і не сталося. Незабаром після завершення зйомок Костянтин полетів за кордон, залишивши Анну в Україні. Пізніше стало відомо, що Холостяк четвертого сезону вчинив нечесно і знайшов дівчину поза шоу. Нею стала українська спортсменка Наталія Добринська. Пара обмінялася шлюбними клятвами дуже швидко.

Сергій Мельник – головний герой п’ятого сезону “Холостяка. Мужній красень, та ще й футболіст – мрія будь-якої дівчини. Одесит розраховував знайти на проєкті дівчину, з якою він зможе побудувати сім’ю. Сергій обрав на проекті Марину Кіщук і зізнався їй у своїх почуттях. Але, незважаючи на очікування шанувальників шоу, повідомлення про заручини так і не сталося. Мало того, відразу після виходу останньої передачі реаліті, пара піднесла глядачам сумну звістку – Сергій і Марина розлучилися.

Після участі в проекті особисте життя футболіст воліє не афішувати. Кілька разів у блозі Сергія з’являлися спільні знімки з учасницею шостого сезону “Холостяк” Анетті Жерновою. Але жодних коментарів про ймовірний роман Мельник не залишає.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публікація від Сергій Мельник (@sergeimelnik)

Гарячий грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія вже з перших епізодів шостого сезону шоу “Холостяк” підкорив серця тисячею дівчат у всій Україні. Боротьба за серце Іраклі йшла активно. У результаті у фіналі залишилося дві учасниці – яскрава і незвичайна Анетті Жернова, а також спокійна і мила Олена Лесик. Холостяк зробив свій вибір на користь останньої. Роман Олени та Іраклі тривав не один місяць. Але вже через рік Олена повідомила, що вони з Іраклі більше не пара. Після розставання з Оленою Іраклі повністю віддався роботі. І ось, через 4 роки, герой 6 сезону “Холостяка” викликав фурор у мережі. Іраклі представив публіці свою нову кохану Лізу Чічуа. Наприкінці березня дівчині виповнилося лише 19 років, тоді як бізнесменові – 36 років.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публікація від Irakli Makatsaria (@maqatsa)

Головним героєм 9 сезону “Холостяка” став красивий молодий чоловік, колишній редактор чоловічого журналу XXL – 33-річний Нікіта Добринін. У молодості Добринін працював на радіо журналістом і ведучим. Одружився він рано, у 24 роки. Його перша дружина Євгенія Головіна також працювала ведучою. Однак через кілька років пара розлучилася.

На шоу “Холостяк” у високого видного хлопця був багатий вибір наречених, за нього боролися не менш завзято, ніж за Іраклі. Однак перемогти суперниць хитрістю та жіночою кмітливістю вдалося лише блогерці Дар’ї Квітковій. У фіналі проєкту Нікіта зупинив свій вибір саме на Дарині, якій незабаром зробив пропозицію стати його дружиною.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публікація від НИКИТА ДОБРЫНИН (@nikitadobrynin)


Текст: Ольга Олександрович


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top