5 порад, як сформувати особистий бренд

5 порад, як сформувати особистий бренд - 1 - изображение

Роман Дерега готує топів ринку до публічних виступів та навчає, як побудувати особистий бренд. У прямому ефірі з Woman Magazine він розповів 5 основних кроків на шляху до формування особистого бренду.

  1. Зрозумійте ціль

Задайте собі запитання: «Для чого мені потрібен особистий бренд?» Я рекомендую планувати прокачку себе під певну ціль. Наприклад, якщо у вас є бізнес, то Інстаграм може стати основним каналом для його просування.

  1. Поцікавтесь, що може хвилювати людей

Якщо ви шукатимете майстра по манікюру, то, напевно вас хвилюватиме, наскільки у нього якісний сервіс, який у нього досвід, які послуги він зможе запропонувати. Поцікавтесь, про що переймаються люди, яким потрібна ваша послуга.

  1. Підготуйте аргументи

Припустімо, ви вже знаєте страхи своєї аудиторії, клієнтів. Підготуйте сторітейлінг, у якому ви розкажете, яке рішення зможете запропонувати.

  1. Формуйте свою особистість

Якщо він класний професіонал, але погана людина, ви не захочете з ним мати справу. Люди звертають увагу на особистість. Їм важливі ваші цінності та характер.

  1. Займайтесь просуванням

Просувати особистий бренд варто починати тоді, коли зроблені перші чотири кроки. Методи просування можна залучати, як платні, так і безкоштовні.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Woman Magazine (@womanmagazineua)


Наталія Філон

фото: архів героя


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top