Соломія Вітвіцька надягла боксерські рукавиці та вийшла на ринг

Соломія Вітвіцька надягла боксерські рукавиці та вийшла на ринг - 1 - изображение

Телезірка Соломія Вітвіцька здивувала своїх прихильників незвичним для дівчат видом спорту бокс. 

У своєму Instagram ведуча ТСН на каналі 1+1 та інфлюенсерка Соломія Вітвіцька поділилася усміхненими знімками у боксерських рукавицях із фітнес-клубу. Телезірка розповідає, що вже давно планувала активно повернутися до спорту та спробувати опанувати бойові мистецтва.

Телеведуча займається по спортивній програмі, що передбачає вивчення бойового мистецтва — бокс, а також включає в себе функціональні тренування для розвитку витривалості та корекції фігури. За три тижні наполегливих тренувань, окрім одиночних ударів прямих і бічних, Соломія вже опанувала роботу в серіях прямий-боковий удари, а також техніки ухилів від ударів в серії прямі, бічні, ухил.

“Завжди чула, що бокс це дуже класно! Моя подруга давно мене кликала і мотивувала. Однак, щоразу досі мене зупиняли обставини: то весняний карантин, то не могла знайти хороший спортзал.  Обрала бокс через те, що він підвищує впевненість в собі і в своїх силах. І, звичайно, розвиває навички самооборони! Крім того, бокс це динамічний спорт і своєрідне змагання. А тренування роблять нас більш дисциплінованими і зібраними. В народі ще існує стереотип, що бокс  спорт не для жінок. Але я вважаю, наразі немає поділу на чоловічі і жіночі види спорту… Це стереотипи”, — сказала Соломія.

Вітвіцька зізнається, що все почалося з її коментарів під спортивними роликами у Instagram екс-колеги Олексія Душки. Телезірці написав його тренер та запропонував спробувати заняття з боксу.

“Вже на третьому тренуванні Соломія показала хороші спортивні результати. Соля дуже енергійна і швидко вчиться. Приємно спостерігати за успіхами своїх учнів”, сказав тренер ведучої.

Та Соломія зізнається, тренування не були б такими ефективними, аби не гарне почуття гумору її персонального тренера Максима Фют.

“Макс каже, що бокс це своєрідний танець! Вже не можу дочекатися чергового тренування! Ще й наставник з крутим почуттям гумору півзаняття качаю прес сміхом. Ну і атмосфера теж мотивуюча!” — написала в своєму Instagram зірка.

Нагадаємо, що Соломія Вітвіцька разом із своїм чоловіком айтишником Владом Кочатковим обожнюють активно проводити вільний час і, зокрема, надають перевагу екстремальним видам відпочинку.


Фото: прес-служба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top