«Танці з зірками-4»: Влад Яма назвав пари, які найбільше його здивували

«Танці з зірками-4»: Влад Яма назвав пари, які найбільше його здивували - 1 - изображение

Відбулася грандіозна прем’єра нового сезону «Танців з зірками». Зіркові учасники проекту вражали глядачів та суддів яскравими танцювальними номерами. Своїми враженнями від першого прямого ефіру поділився суддя проекту Влад Яма

У першому випуску на прихильників проекту чекало безліч сюрпризів, серед яких: виступи всесвітньовідомого балету Light Balance, та дует мультиартиста MONATIKа і співачки Вєри Брежневої, які виконали популярний хіт «ВЕЧЕРиНОЧКА».

Та найбільше глядачі чекали на перший танець від зіркових учасників нового сезону, який цього року називають «платиновим», адже це чи не найяскравіший зірковий склад учасників за всю історію шоу.

«Танці з зірками-4»: Влад Яма назвав пари, які найбільше його здивували - 2 - изображение«Танці з зірками-4»: Влад Яма назвав пари, які найбільше його здивували - 3 - изображение«Танці з зірками-4»: Влад Яма назвав пари, які найбільше його здивували - 4 - изображение

У студії «Сніданку з 1+1» суддя проекту Влад Яма поділився враженнями від першого ефіру та назвав зіркові пари, які найбільше вразили незмінного суддю проекту: 

«Мене дуже здивувала Санта Дімопулос – технічно її танець був майже бездоганний. Як для першого ефіру – це неймовірно. Я не міг навіть уявити такого. Також мені запам’яталися Надія Мейхер і Тарас Цимбалюк. Саме ці три пари за результатами першого ефіру я для себе виділив, як головних претендентів на перемогу. Але це лише перший ефір, і все може змінитися» – зазначив суддя проекту.

https://www.instagram.com/p/CEoBR-zH3eW/?igshid=1r5yl9bjthw4z 

Над виробництвом проекту працює команда Big Entertainment Shows під керівництвом Володимира Завадюка.

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1».

Фото предоставлены пресс-службой канала 1+1.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top