Де Marietta — завжди літо: як співачка “запалила” найтропічніший пляж столиці

Де Marietta — завжди літо: як співачка “запалила” найтропічніший пляж столиці - 1 - изображение

Головний меседж співачки Marietta — зробити будні сонячними, а свята — драйвовими! Аби відсвяткувати літо-2020, виконавиця вирішила зібрати друзів і колег за сценою на грандіозну пляжну вечірку та представити свій мегамікс “Маракуйя”

За задумом режисерської групи, київський “Cuba Camp” перетворився на велику сцену для співачки. Кожну з локацій було задіяно у виступі, тож гості перебували в постійному русі та були безпосередніми учасниками шоу. Сама Marietta з’явилася перед глядачами… з води! Незважаючи на динамічність і танці нон-стоп, вона встигала навіть змінювати яскраві наряди!

— Мені хотілося подарувати тропічний настрій і підбадьорити загал. Розумію, що будні зараз не найлегші… Однак я вірю, що літо — всередині кожного з нас! — прокоментувала Marietta.

Наприкінці виступу всіх гостей запросили на танцпол на справжні кубинські танці! Серед присутніх були помічені Олег Скрипка, EL Кравчук, Наталія Холоденко, Тимур Мірошниченко з дружиною та маленьким сином, Денис Реконвальд, Світлана Кравчук, Ігор Кузьменко та Максим Єжов.

Фото: пресс-служба М1 Agency


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top