Орест Мурій: «Маленькими кроками можна досягти глобальних змін»

Орест Мурій: «Маленькими кроками можна досягти глобальних змін» - 1 - изображение

Орест Мурій, український блогер і ресторатор, розповів, як змінилося його життя за останній період, чому гроші – це не мотивація, та які теми не мають замовчувати інфлюенсери.

«Цей період складний однозначно, але він дозволив мені максимально вирости і в особистому житті, і в бізнесі. Сприйняття світу точно змінилося», –  говорить Орест.

Зараз у блогера з’явилося бажання відмовитися від споживання м’яса через те, що це шкодить довколишньому середовищу. Він вважає, що етичне відношення до тварин свідчить про особистісний розвиток людини. Наступним кроком може стати сортування вдома сміття та більш розумне ставлення до шопінгу. Варто продумувати свій гардероб та обирати речі, які служитимуть не один сезон.

«Маленькими кроками можна досягти глобальних змін. Як інфлюенсер, я маю свідомо нести цю інформацію, аби люди могли наслідувати корисні звички», – коментує блогер.

Крім того, він вважає, що треба більше висвітлювати політичні та соціальні проблеми в соціальних мережах. Наразі в Ореста чотири власних ресторани в різних містах України, але він не впевнений, що готовий все своє життя присвяти бізнесу. Орест Мурій говорить, що було б цікаво займатися навіть одним власним блогом в Інстаграм.

«Єдине, що може мотивувати людину до роботи – це розуміння того, на що ти хочеш витратити зароблені гроші. Може, ти хочеш купити конкретну машину, зайнятися благодійністю, організувати власний івент або поїхати в подорож, про яку давно мріяв. Якщо чітко розуміти ціль і думати про неї в позитивному напрямку, тоді все вийде», – підсумував Орест Мурій.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Woman Magazine (@womanmagazineua)


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top