Нове звучання відомого хіта: Alyosha представляє танцювальну версію “DAMA”

Нове звучання відомого хіта: Alyosha представляє танцювальну версію “DAMA” - 1 - изображение

Співачка Alyosha презентує ремікс на пісню “DAMA”. Над танцювальною версією треку, який викликав неабиякий резонанс серед прихильників виконавиці, працював відомий український саундпродюсер, співак і DJ Julik. Це не перший досвід співпраці артистки та діджея: саме Julik зміксував і композицію “Текіла”.

Обожнюю музикувати та надавати пісням нового звучання! — зазначає Julik. Саме під час створення іншої версії пісні я отримую кайф та неабияке задоволення. У кожному реміксі намагаюся передати своє авторське бачення пісні. Треку “DAMA” вирішив надати більш клубного формату, завдяки підкресленню основних мотивів і вийшов справжній dance-трек!

Пісня “DAMA” дуже емоційна і драйвова, та й водночас із ліричним і глибоким текстом про зраду, тому хотілося не втратити ці важливі акценти і в реміксі, — коментує Alyosha. — Julik це відчув і зробив свою dance-версію дуже круто. Julik талант! Із упевненістю, що слухачам стане до вподоби таке звучання пісні, ласкаво прошу до прослуховування і отримання музичної насолоди!


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top