Блогер Анастасия Стадник: «У мене немає секретів від своїх підписників»

Блогер Анастасия Стадник: «У мене немає секретів від своїх підписників» - 1 - изображение

Не у каждого есть время, чтобы совмещать работу, хобби, воспитание детей. Обычно на что-то да не хватает время. Популярный блогер и молодая мама эксклюзивно для Woman рассказала о том сколько времени она тратит на Instagram, как сделать свой блог успешным и семейных традициях.

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Nastya Stadnyk-Rabiyevska (@n.stadnyk)

Сейчас, чтобы стать популярным в инстаграм необходимо применить много инструментов, продумать стратегию, сделать оформление и т.д. С чего начинали вы? Все вышло стихийно или намеренно?

Мій блог почався ще тоді, коли ніхто не знав, хто такий блогер, навіть я не знала.  Я завагітніла і мені хотілося чогось нового. Я почала не просто постити фото у інста-стрічку, а додавати текст. Я просто почала вести свій щоденник вагітної жінки. Писати про відчуття, про почуття, стреси, аналізи… просто гормони вагітної жінки, яка хотіла чогось нового, зіграли велику роль у моєму житті.

От чего зависит инстаграм-популярность и какое место социальные сети занимают в нашей жизни?

Люди люблять щирі емоції у постах, тому все пішло стихійно. Почалася активність на сторінці, мені писали поради дівчата, які пройшли вже етап вагітності та допомагати.

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Nastya Stadnyk-Rabiyevska (@n.stadnyk)

Многие думают, что блогер – это не работа. Расскажите какие подводные камни в вашей профессии?

Інстаграм – моє хобі. Яке займає 60-70 відсотків мого дня. Я роблю це від душі, а бувають дні коли мені просто хочеться побути без телефону – і я це роблю. Я люблю своє хоббі, люблю те, що я роблю. І завжди хочеться ще рости і рости. Я постійно читаю коментарі «блоггер не робота», «від чого втомлюються блогери». Хоча це і хобі але зусиль та сил йде на справу дуже багато. Хочеться, щоб на сторінці було цікаво, ти постійно придумуєш щось нове, реалізуєш, постійні зйомки, ти відкриваєш своє життя на всі 95% . Робота офісного планктону постійно у робочому графіку, а блогер «працює» 24/7. І без вихідних. Навіть коли ти «типу відпочиваєш», заходиш у сторі та знімаєш для людей щось. Вони чекають на тебе.

Планируете ли вы свой день или любите, когда все происходит стихийно?

Так, у мене завжди є план на день. Адже окрім блогерства у мене є ще магазин, який треба постійно підтримувати і розвивати. Тому мій день йде по плану – «розірватися і побувати скрізь». Але такий темп життя надихає тебе творити. Ти ніколи не сидиш на місці. І навіть з таким темпом ти хочеш робити ще щось нове і нове.  Блогери мають надихати людей .
Скоро придут новогодние праздники. Как думаете, в чем стоит встречать Новый год?

Новий рік- прекрасне і улюблене моє свято. А все через що? Він у мене завжди сімейний.
Я з тих людей які зустрічають новий рік в колі рідних і в піжамі. Мені хочеться домашнього затишку, смачної їжі та телебачення. «Як новий рік зустрінеш, так його і проведеш» – погоджуюсь на всі 70%. З щасливими посмішками рідних, домашнім затишком. Невже щось може бути кращим? Для мене -ні.

Расскажите о своей семье. Есть ли у вас семейные традиции?

Сімейні традиції ? Хм, є. Кожний новий рік о 23.00 я роздаю листочки з ручками, і ми всі пишемо свої 3 бажання на наступний, спалюємо в бокал і в 00.00 випиваємо. Найсмішніше те, що кожного разу хтось не може спалити повністю той листок і жує його. Тільки щоб бажання здійснилися. І знаєте? ВСІ МОЇ БАЖАННЯ ЗДІЙСНЮВАЛИСЯ.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Знаю точно, тому що було? . Ви помітили як часто я писала про зраду? Тому що вона була у моєму житті. Я знаю як це коли тобі в очі говорять про неї… коли людина здається винить себе у цьому і ти ПРОБАЧАЄШ. Але усі наступні місяці ти кожного дня дивишся у вічі і «бачиш» весь процес цього дійства…? Не приємні відчуття . А коли доходить діло до інтиму , то ти зовсім зрозуму сходиш … і запитуєш себе… «навіщо тобі це?» , «любиш?» і що готова ці думки терпіти все життя??». Тому потім починається боротьба серця і мізків? (серце каже – люблю , мозок – дурна) Можу сказати одне : пробачити – ПРОБАЧИШ, але спільного життя – НЕ БУДЕ. Ти після кожної нагоди будеш згадувати і упрікати в цьому??‍♀️ти будеш ревнувати до всіх, довіри ніколи вже не буде. Тому це все приречине на – розрив стосунків. (Рано чи пізно) ❗️Це я про колишні стосунки❗️(а то можливо не всі зрозуміли, ще придумаєте собі щось ?) . Тому тепер з впевненістю говорю: Після зради – тільки розлучення. Пробачити – звичайно пробачу, значить так потрібно було. Але НІКОЛИ не буду жити з цією людиною. Тим паче лягати в одне ліжко. . Та ситуація зробила з мене «сталеву жінку», тепер я розумію цінність сім`ї, цінність кохання, і головне (зрада – це кінець. Склеїти розбиту чашу – НЕРЕАЛЬНО, як би ти не старався?) . Ваша Анастасія Стадник #стадник_особисте Знову відкриваю усю свою душу Вам?

Публикация от Nastya Stadnyk-Rabiyevska (@n.stadnyk)


Какими принципами руководствуетесь в воспитании детей?

Виховання дитини – це дуже індивідуальне та важке запитання. Так як я виховую Міланку, може нікому не підійти. Діти – вони всі індивідуальні. Деякі моменти я вичитую в книгах, деякі запитую у підписників в блозі, а дещо роблю інтуїтивно. Треба відчувати свою дитину та адаптувати виховання до неї. Але знаю одне, треба вміло поєднувати строге виховання з дружніми стосунками. Щоб дитина у будь-який момент могла прийти до Вас та запитати, що їй робити».

Проявляет ли Милана творческие способности? Поддерживаете её желания?

Міланка у нас дуже творча дитина. Найбільше вона полюбляє малювати, ліпити, танцювати, співати. І я тільки «за» її вподобання. Вона мені нагадує мене в дитинстві . Я сама обожнюю це робити, тому кожного вечора ми сідаємо та насолоджуємося процесом та один одним.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Nastya Stadnyk-Rabiyevska (@n.stadnyk)


Как вы начинаете свое утро? На что стоит акцентировать свое внимание в начале дня?

Кожного ранку Міланка прокидається, будить татуся та вони починають гратися . Вона знає, що маму перші 30 хв не можна будити. Погравшись, вони вмикають музику на телевізорі і у нас починаються танці. Улюблена пісня Міланки – «Сrazy frog». Далі ми з Міланкою йдемо чистити зубки. І так кожного ранку. Акцентуйте увагу на продуктивності дня. «Програмуйте» себе на хороший день. Ніколи не думайте про погане, відкидайте такі думки! Пам’ятайте, усі думки матеріальні.

Как вы думаете, какая она, современная девушка 21 века?

Сучасна дівчина? Незалежна, впевнена у собі та своїх силах, самодостатня. Чоловіки люблять сильних жінок! А я надихаюсь такими дівчатами.

Где лично вы брали мотивацию для своего развития?

Я мотивуюсь сильними людьми. Ніколи не дивлюся на них з заздрістю, а кажу в голові собі тільки одне: «Вони змогли? І я зможу». Головне бажання. Всі можуть! Треба просто знати, як би важко не було, йдіть вперед! І пройшовши всі перешкоди – ви отримуєте винагороду. Ніколи не здавайтеся!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Пів дня я сиділа та обробляла новорічні фото під свій профіль – 10 хвилин тому я «псіханула?» і зрозуміла – це нереально. Тому від сьогодні змінюю обробку на НОВОРІЧНУ? Заходите в VSCO – фільтр А6 Ваші фото виглядають дуже новорічно? . Зазвичай я забираю жовтий колір з фото, але тут це зробити нереально? Новий рік без жовтих ліхтариків – не НР? . Щойно розмовляли з наших технологом? – скоро оновлення в @stadnyk.store і у мене з’являться нові речі з яких я не захочу «вилазили»?? . Гарного Вам вечора? Ваша сім`я Стадників

Публикация от Nastya Stadnyk-Rabiyevska (@n.stadnyk)

Как думаете, на каком этапе развития блогерская индустрия в Украине сейчас?

Блогерство в Україні на високому рівні, у нас дуже багато блогерів, які створюють крутий контент та картинку. Наші блогери віддають всі свої сили у цю справу. Я пишаюсь нашими людьми.


Есть ли конкуренция среди блогеров?

Конкуренція? Важке запитання…Конкуренція – є (я все ж за правдиві відповіді) і вона не маленька. Адже як я вже говорила у попередньому питанні – блогерів багато. Але ця конкуренція у нас ДОБРА! Ми не підкидаємо «палиці в колеса». Багато блогерів дружать між собою. Ми блогери – НАДИХАЄМО один одного. Тому на кожного блогера свій підписник. Адже у всіх різні погляди на життя, інший напрямок постів. Тому я б сказала так : «Конкуренція, яка мотивує не зупинятися, а рости».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Nastya Stadnyk-Rabiyevska (@n.stadnyk)


Расскажите ТОП-5 фактов о себе, которые не знают о вас ваши подписчики.

Я довго думала про це питання і можу сказати – у мене немає секретів від підписників . Я навіть одного не змогла придумати. Я занадто відверто та щиро веду свій блог. Тому усе про мене можна знайти у мене в блозі. А головне – БЕЗ СЕКРЕТІВ.


Журналист: Мария Холотий

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top