Індонезія на 5 років: нові візи для туристів

Індонезія на 5 років: нові візи для туристів - 1 - изображение

Індонезія

Індонезія, країна, що славиться своєю красою та культурним розмаїттям, впроваджує новий етап у туристичній політиці – безлічіть мандрівок завдяки унікальній туристичній візі. За нововведенням можна буде приїжджати до країни необмежену кількість разів протягом п’яти років.

Згідно з новими правилами, максимальний термін перебування за одну подорож не повинен перевищувати 60 днів. Точні умови можливості “обнулення” терміну виїзду за межі ще потребують уточнень. Чи вдасться це зробити миттєво чи потрібно буде дочекатися певного часу – поки що залишається невідомим.

Власникам цієї візи відкриваються широкі можливості: участь у зустрічах, подіях, конгресах та виставках, візити до друзів або родини, а також дослідження країни як туристи. Проте важливо пам’ятати, що робота на території країни буде суворо заборонена. Якщо правила порушено, передбачено штраф, а також можлива депортація.

Вже зараз можна подавати заявки на отримання цієї візи, причому це можна зробити онлайн. Вартість такої візи становить приблизно €800, враховуючи всі необхідні процедури.


Фото: Pexel


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top