Побиття дитини у київському садочку: вихователька продовжує працювати

Побиття дитини у київському садочку: вихователька продовжує працювати - 1 - изображение

Сьогодні ексклюзивно для «Сніданку з 1+1» ведучі Руслан Сенічкін та Людмила Барбір з перших вуст дізнались всі подробиці побиття дитини, який 11 жовтня відбувся у 513 столичному садочку. Мама дворічної Влади розповіла, чим закінчився похід її дитини у ясельну групу даного дитячого закладу:

 “Мені подзвонила вихователька і сказала, що вона випадково подряпала дитинку нігтем, коли вдягала кофтинку. Вихователька вибачилася, сказала, що все вже добре, що вона замазала все зеленкою та щоб я не переживала. Я їй повірила”, – поділилась Анастасія, мама дитини.

Ввечері, коли тато забрав дівчинку додому, батьки побачили великі синці на шиї дитини. Вони розпитали маленьку Владу і дівчинка розповіла, як її били в садочку:

“Як вихователька їй закривала рот, як вона її била в грудну клітину, як вона царапала шию. Мабуть дитина плакала, а її били по губах і говорили: “не плач, закрий свій рот”, – розповіла мати маленької Влади.

В поліції у відкритті справи батькам відмовили через недостатність доказів, направлення на судмедекспертизу давати теж не хотіли. Подружжя не зупинилось та подало заяву до суду щодо бездіяльності правоохоронних органів.

Журналісти “ Сніданку з 1+1” зателефонували директорці дитячого садочку Капустян Людмилі, але спілкуватись жінка не мала бажання:

“Вихователька на робочому місці, але всі коментарі будемо давати після того, як закінчиться розслідування”, – повідомила директорка закладу по телефону.

Вихователька, яка скривдила доньку Анастасії, і досі працює з дітками, від роботи її не відсторонили.


Фото: прес-служба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top