Спортивна база для жінок та чоловіків в новій колекції diadia

diadia

Перший холод та непередбачувану погоду варто зустрічати підготовленими — з новою спортивною колекцією бренду diadia родом із Закарпаття. До неї увійшов одяг для жінок та чоловіків, який можна комбінувати як із виключно спортивними елементами, так і міксувати з речами в інших стилях — класичними жакетами, джинсами, спідницями й не тільки. 

diadia

Куртка-анорак та штани в комплекті представлені у трьох кольорах — чорному, бежевому та темно-сірому. Вони зроблені із водовідштовхувального матеріалу, щоб захистити від дощу, а висока горловина не дасть змерзнути від пронизливого осіннього вітру. У колекції також представлені спортивні костюми у двох варіантах — з худі та світшотом, а також кепки. diadia оновили жіночі футболки й розширили чоловічу базу лонгслівами та футболками в чорному, бежевому, синьому та хакі кольорах.  

худі та світшотом

Привертають увагу деталі у вигляді спущеної лінії плеча, декоративного зовнішнього шва на рукавах і мінімалістичного лого бренду. Колекція створена, щоб закрити потребу базового чоловічого та жіночого спортивного гардероба — для походу в гори чи прогулянок містом.  

худі та світшотом

Як амбасадор заходу України та мальовничої природи, diadia відзняли кампейн на фоні туманних гірських краєвидів. Придбати речі зі спортивної колекції можна на сайті на в магазині у Львові.


Фото: прес-служба 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top