Дантес: новий кліп зі священником, крампом та Дашею Кацуріною

Дантес: новий кліп зі священником, крампом та Дашею Кацуріною - 1 - изображение

Співак і телеведучий Володимир Дантес представив нову пісню та кліп «Чуєш» — вони присвячені життю та намаганню тримати в собі позитив навіть у складні часи.

«Коли я слухаю цю пісню – мені хочеться жити», – каже сам артист.

Ідея пісні народилась під час одного з періодів активізації новини щодо можливого ядерного вибуху – тоді інфо поле було дуже важким. Це настільки відволікало, заповнювало розум та заважало існувати, що Володимир подумав: “Так, зараз занадто багато стресу, але чому ми повинні витрачати кожен день на внутрішню тривогу і розпач замість того, щоб жити?”.

«Сьогодні ми, всі українці, знаходимось у такому вирі жахливих подій, що дуже довго я не міг дістати себе з цієї емоційної ями.

Я не писав музику більше, ніж півроку, бо просто не міг дозволити собі – мій стан не міг дозволити мені взагалі будь-яку творчість. Так, ми волонтерили, збирали гроші, ганяли тачки і розважали людей Пожежею, але я артист, і творчість – важлива моя складова.

В якийсь момент я зрозумів, що вже час. Час стряхнути з себе цю депресію, бо важко всім, але якщо я маю суперсилу покращувати людям настрій – саме час це зробити».

Як стверджує сам Володимир, пісня була написана для того, щоб допомогти слухачам справлятись з важкими думками. Таке життя українців зараз: вночі ми сидимо у бомбосховищах, а вже зранку йдемо пити каву  і працювати – це наша захисна реакція: сміх, радість і життя. Саме про це новий трек артиста.

Пісню Володимир Дантес записав разом із саунд-продюсером Ігорем Кириленком онлайн. Разом із треком на Youtube-каналі артиста з’явилось відео – зйомки проходили навесні, а локацію з командою знайшли абсолютно випадково – просто посеред поля.

«Інструкція для прослуховування пісні: її варто слухати, якщо вам сумно. Якщо здається, що дуже важко (а так насправді і є), вмикайте та намагайтесь переключитись. Вона проста, без підтекстів і дуже зрозуміла», – каже Володимир.

За сценарієм кліпу, у відео ви опиняєтесь у сюрреалістичному сні Володимира, який демонструє зламане сприйняття світу, де все змішалось, як і в нашому сьогоденні. Але, окрім того, у сні також поруч друзі, любов та все найголовніше.


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top