Help Херсон: як допомогти постраждалим

Help Херсон: як допомогти постраждалим - 1 - изображение

У ніч на вівторок, 6 червня, Каховська ГЕС стала жертвою російської агресії. Влада Херсонської області негайно оголосила про евакуацію населення з небезпечних районів. У такий надзвичайний час, важливо об’єднатися та допомогти постраждалим. У матеріалі ми зібрали перевірені фонди.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Костянтин і Влада Ліберови (@libkos)

Rescue Now

Благодійний фонд Rescue Now, який займається евакуацією цивільного населення з деокупованих територій Харківської області та неокупованих міст Донбасу.

Вони вже розпочали місію допомоги жителям Херсонської області, які опинилися у складній ситуації. Волонтери фонду негайно виїхали на Херсонщину, везучи з собою гуманітарну допомогу, таку як гігієнічні набори, сухпайки, ковдри та питну воду. Вони також готові надати допомогу з евакуацією.

Rescue Now просить розповсюджувати інформацію про їхню роботу та розглянути можливість пожертвування коштів на гуманітарну допомогу та пальне для автомобілів, які забезпечують транспортування людей з небезпечного району.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от WhiteBIT | Одна з найбільших європейських криптобірж (@whitebit_ua)

UAnimals

Команда UAnimals також відправилася до Херсонщини з метою допомогти порятувати тварин, які потрапили в складну ситуацію. Вони потребують фінансової допомоги на закупівлю корму, ліків та палива .

Крім того, UAnimals запустили флешмоб із пошуку житла для мешканців Херсонщини, евакуйованих із тваринами. Якщо маєте змогу прихистити людей з улюбленцями, залишайте коментар під дописом із флешмобом #прихищузтваринами на сторінці UAnimals.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от UAnimals (@uanimals.official)

«Восток-SOS»

Команда «Восток-SOS» також активно допомагає мешканцям Херсонщини, які не можуть самостійно евакуюватися до точок масової евакуації. Вони вивозять людей, включаючи одиноких, сім’ї з дітьми, людей з інвалідністю та тваринами. Цей благодійний фонд також потребує фінансової підтримки для забезпечення своєї роботи.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Восток SOS (@vostoksos_ua)

Zoopatrul: як допомогти постраждалим

Фонд Zoopatrul збирає корм для тварин, які евакуюються з постраждалих територій. Ви можете принести корм до однієї з ветеринарних клінік Zoopatrul у Києві або зробити фінансовий внесок на підтримку їхньої роботи.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от ЗооПатруль UA (@zoopatrul.ua)

Фонд «Гуркіт»

Благодійний фонд “Гуркіт” зосереджує свою допомогу на підтримці постраждалих громад, зокрема Бериславської та Білозерської, які зазнали наслідків підриву Каховської ГЕС. Вони збирають кошти на закупівлю необхідних речей, таких як вода, фільтри для води, помпи та шланги для відкачування води. Ви можете зробити пожертвування фонду через банк. Задонатити фонду можна у банку.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Гуркіт (@hurkitua)

Ukrainian FireFighters Foundation

Ukrainian FireFighters Foundation збирає кошти на мотопомпи для відкачування брудної води. Благодійний проєкт підтримки українських пожежників, рятувальників і саперів почав закупівлю мотопомп. Ще одне завдання – якнайшвидше доправити на Херсонщину обладнання та гуманітарний вантаж для цивільних. Долучитися до збору коштів можна за одними з реквізитів проєкту або покласти у банку.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Ukrainian FireFighters (@ukrainianfirefighters)


Фото: Костянтин і Влада Ліберови


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top