ТОП-10 книг: рекомендує блогерка Ксюша Манекен

ТОП-10 книг: рекомендує блогерка Ксюша Манекен - 1 - изображениеКожній людині подобаються різні книги, і вибір тих, які залишають слід у серці, є суб’єктивним. Однак, деякі книги відомі своєю здатністю надовго запам’ятовуватися і залишати глибокий вплив на читачів. Відома українська блогерка і модель Ксюша Манекен назвала свої ТОП-10 улюблених книг, які залишили слід у її сердці. 

«Та, що біжить з вовками», Кларисса Пінкола Естес

Усередині кожної жінки живе первозданна, природна істота, повна добрих інстинктів, жалісливої творчості та одвічної мудрості. Ця книга про жіночий архетип насправді універсальна.

“Зустріч з божевільною жінкою”, Лінда Шієрз Леонард

Божевільна жінка – це архетипний образ, який люди так чи інакше в різні періоди свого життя. Книга буде цікавою для всіх, хто любить психологію і хоче краще знати себе.

«Свята повія», Ненсі Куоллз-Корбет

В основі книги – концепції К. Юнга. Тут є розгорнута ілюстрація того, як сексуальність і здатність радіти залежить від доступності глибинних верств нашої особистості.

«Життя в борг», Еріх Марія Ремарк

Це життя герої відвойовують у смерті! Коли втрачати вже нічого, коли один стоїть на краю загибелі, так і не впізнавши життя, а іншому вона стала нестерпною.

ТОП-10 книг від Ксюши Манекен: «Грозовий перевал», Емілі Брент

Історія бурхливого, пристрасного, трагічного кохання.

«Коли Ніцше Плакав», Ірвін Ялом

Факти і вигадка, пристрасть і огида, зобов’язання і свобода — драматичні події розгортаються напередодні зародження психоаналізу. Перед читачем постають бентежні мандрівки вглиб душі.

«Брехня на кушетці», Ірвін Ялом

Захоплюючий роман, захоплююче та провокаційне дослідження психотерапевтичної практики. Вам надається можливість побачити виворот процесу психотерапії, зрозуміти, яким чином відбувається взаємодія лікаря і пацієнта.

«Шопенгауер як ліки», Ірвін Ялом

Книга про те, як філософія губить та рятує людську душу. Один навчається вмирати. Інший навчається жити.

«Нова земля», Екхарт Толле

Свобода від думок, обумовлених его, є не лише запорукою особистого щастя, але і ключем до припинення конфліктів і страждань у всьому світі.

«Подорож до Ікстлана», Карлос Кастанеда

Той, хто ступив на шлях Воїна, шлях із серцем, вже ніколи не стане простою людиною. Мистецтво бути недосяжним, стирання особистої історії, концепцію смерті як порадника, прийняття відповідальності за свої вчинки.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Ксюша Манекен 🇺🇦 (@maneken007)

 


Автор: Дар’я Скотченко

Фото: pexels


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top