Топ-5 книг від Віталіни Біблів

Топ-5 книг від Віталіни Біблів - 1 - изображениеНовий канал продовжує популяризувати читання й показувати серіал «Молода», сюжет якого розгортається у видавництві. Зйомки проходили серед книжок і в постійних діалогах про письменників. Тож зірки Нового каналу вирішили порадити літературу, яку обожнюють перечитувати. І сьогодні – топ-5 книг від акторки серіалу «Будиночок на щастя» Віталіни Біблів. Читайте з любов’ю разом із Новим каналом та Yakaboo!

“Люблю ці книги! Зачитувалася твором «Фелікс Австрія». Обожнюю «Червону книгу Гаріка», коли мені сумно. А якщо хочеться романтики, то візьміть «Життя після смерті Маші звичайної». Тож ловіть добірку моїх найулюбленіших! Раджу їх прочитати кожному”, – каже Віталіна Біблів.

Топ-5 книг від Віталіни Біблів - 2 - изображение

Будиночок на щастя Віталіна Біблів

«Фелікс Австрія», Софія Андрухович

Про що книга?

Дія роману розгортається в 1900 році в Станиславові (зараз Івано-Франківськ). Головними героїнями є панянка Аделя та її подруга-служниця Стефанія. За сюжетом, їхні життя зв’язані ще з дитинства. Після пожежі, в якій загинули батьки Стефи, тато Аделі вирішив її прихистити. І відтоді дівчата разом росли, мріяли та будували плани. Та настає момент, коли Аделя і Стефа починають заважати одна одній розвиватися й жити далі.

«Століття Якова», Володимир Лис

Про що книга?

Головний герой Яків Мех за свій сторічний вік пережив п’ять держав: Російську імперію, УНР, Польщу, гітлерівську Німеччину, сталінський СРСР. І дожив до держави Україна. Чекаючи на ювілей, Яків ще раз згадує своє життя. З глибини пам’яті виринає його кохання, біль втрати, радощі й горе в родині, круговерть війн та режимів.

«Червона книга Гаріка», Гарік Корогодський

Про що книга?

У третьому томі з серії «…історії єврейського хлопчика» бізнесмен і меценат записує найцінніші спогади: про рідних, перший великий бізнес та перші великі проблеми. Під час прочитання книги ви нібито завітаєте в гості до Гаріка Корогодського та поживете разом із бізнесменом та його сім’єю.

Топ-5 книг від Віталіни Біблів: «Життя після смерті Маші звичайної», Ольга Навроцька

Про що книга?

Герої цього фентезі переконані, що їхні життя можуть тривати вічність. Однак приводом для сумнівів стала поява смертної дівчини Маші. Усе свідоме життя вона поринала у фантастичні світи, які відтворювала у малюнках. Настає день, коли звичайній Маші доводиться обирати між життям і коханням.

«Молоко з кров’ю», Люко Дашвар

Про що книга?

Події роману охоплюють 1941-2007 роки. Головні герої Маруся і Стьопа кохають одне одного з 12 років, але бути разом не можуть. Їм постійно заважають: географічно-політичні й військові обставини, далекі та близькі родичі, заздрісні сусіди й вороги.


Автор: Скотченко Дар’я

Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top