Головні події України: травень 2023 року

Головні події України: травень 2023 року - 1 - изображениеЩоб підтримати свій моральний стан, іноді важливо насичувати свій мозок позитивними емоціями. Це можна зробити, наприклад, через читання книг, що надихають, перегляд мотивуючих фільмів або заняття улюбленим хобі. Але також важливо виходити з “онлайн” і відвідувати цікаві заходи, які проходять у твоєму міста, країні. Woman Magazine зібрав добірку головних подій, які відбудяться в Україні у травні 2023 року.

Оля Полякова: благодійні концерти в Києві 

Співачка вийде на біс з новою концертною програмою «Все буде добре», яку в березні з аншлагами презентувала в столиці. Виступи відбудуться 17 та 18 травня у КВЦ «Парковий», збір гостей о 18:00. Частина прибутку від кожного концерту буде направлена на допомогу ЗСУ та ВПО.

Концерти відбудуться у зручному сучасному залі на 1-му поверсі, з якісним звуковим та світловим обладнанням, комфортним партером, екранами, окремими віп-зонами, барами, фуд-зоною, дитячою кімнатою, зручною парковкою. Окремо буде представлена Зона благодійності зі звітами про те, на що йдуть гроші від концертів та інформацією про благодійні організації-партнери.

Головні події України: травень 2023 року - 2 - изображение

концерти Олі Полякової

В Києві відкрилася інтерактивна просвітницька виставка

У вестибюлі метро “Золоті ворота” презентували інтерактивну виставку “Справжні причини війни, або як працює російська пропаганда”, яка буде представлена з 24 квітня по 24 травня з безкоштовним входом для всіх відвідувачів Метрополітену. Ця унікальна та інноваційна виставка розроблена спеціально для протидії російській пропаганді, з метою підвищити рівень обізнаності та медіаграмотності у суспільстві. Більше інформації тут.

Головні події України: травень 2023 року - 3 - изображение

виставка

Фестиваль “Мафія у Львові”
Головні події України: травень 2023 року - 4 - изображение

Події України: Львів

Цей фестиваль, який проходить у місті Львові 22 травня, є інтерактивною грою живою, де учасники грають ролі мафіозних босів та детективів.

MONATIK в Osocor Residence

19 травня із благодійною метою на сцену Osocor Residence вийде ідейний креатор “ART Оборона” MONATIK. У серпні 2022-го його виступ довелося перенести задля безпеки гостей. Усі квитки, які купили на концерт, залишаються дійсними на цей виступ. Концерт в Osocor Residence так само буде благодійним. Під час виступу MONATIK відбудеться аукціон. Усі виручені з нього кошти передадуть керівництву Бориспільскої районної військової адміністрації на потреби України та підуть на купівлю “пташок” Dji mavic 3 для бійців 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців ЗСУ.

Головні події України: травень 2023 року - 5 - изображение

Монатік

Концерт Артема Півоварова
Концерт Артема Пивоварова та оркестру НАОНІ у Києві відбудеться 5 травня 2023 року о 19:00 у Палаці «Україна». Сьогодні молодий артист має чимало престижних нагород та тисячі шанувальників. НАОНІ або Національний академічний оркестр народних інструментів України є унікальним музичним колективом країни. Віртуози оркестру постійно вражають публіку неймовірними аранжуваннями музичних творів та потужними концертними шоу. НАОНІ відомі успішними спільними проєктами із багатьма зірками української музики – Олегом Скрипкою, Джамалою, гуртами Mad Heads, ONUKA, KozakSystem та іншими.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Артем Пивоваров / Pivovarov (@pivovarovmusic)

 

Концерт до дня матері

15 травня 2023 року у Жовтневому палаці відбудеться концерт до Дня матері в Києві. В ньому візьмуть участь відомі актори – Ольга Сумська, Віталій Борисюк та Анатолій Гнатюк. Співачки Алла Кудлай, Ауріка Ротару, Оксана Пекун та Ніна Мирвода порадують вас своїми шлягерами. Композитор і піаніст-віртуоз Євген Хмара підкорить залу своєю майстерністю. Епатажний Дмитро Коляденко завжди знає, як та чим здивувати публіку. Михайло Грицкан співає на трьох мовах, а його пісні належать самим різноманітним жанрам.

Головні події України: травень 2023 року - 6 - изображение

Рок балади в саду

Подія “Рок балади в саду” у Києві відбудеться 2023-05-27 в 19:00 на локації Ботанічний сад ім. Гришка. Ви почуєте улюблені композиції U2, Queen, Nirvana, Aerosmith, Metallica, Beatles, Scorpions, AC / DC, The Rolling Stones, Fleetwood Mac, Pink Floyd, Eagles, Phil Collins, Survivor і інших великих музикантів сучасності. Вартість білетів від 350 грн.

Головні події України: травень 2023 року - 7 - изображение

Джаз в саду
Головні події України: травень 2023 року - 8 - изображение

джаз

Подія “Джаз в саду” у Києві відбудеться 2023-05-26 в 19:00 на локації Ботанічний сад ім. Гришка. Сад розарію, джаз та чарівний вечір. Серед квітучого саду, найяскравіші джазмени зіграють для вас легендарні джазові композиції та популярні композиції у джазових аранжуваннях. Музика, чарівна атмосфера і аромати весняного саду подарують справжній чарівний вечір, який захочеться згадувати ще довго.

Green Bar запрошує на вікенд за нагоди відкриття

Головні події України: травень 2023 року - 9 - изображение

Ресторан сучасної індонезійської кухні Green Bar на вулиця Хорива, ½ відновлює роботу в оновленому форматі. З нагоди перезапуску 12, 13 та 14 травня там пройдуть вечірки-відкриття із виступами діджеїв, артистів і стендап-коміків. На кожен день — своя розважальна програма. 12 травня діджей-сет у закладі гратиме майстер перкусії Slava OX, 13 травня відбудеться акустичний вечір українського співака BRYANGIN, а 14-го — радуватимуть гострими жартами стендап-коміки Андрій Бережко та Джейхун Сафаров. 


Автор: Дар’я Скотченко

Фото: pexels


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top