Дитячий проєкт «Хто перший» збирає 600 000 на ендопротез

Дитячий проєкт «Хто перший» збирає 600 000 на ендопротез - 1 - изображение

“Хто перший” — це яскраве спортивно-розважальне змагання, яке створено, щоб популяризувати активний спосіб життя серед дітей та мотивувати юних спортсменів до нових звершень та цілей. Вже 17-18 червня у ТРЦ Respublika Park відбудеться фінальний етап, де учасники будуть долати різні випробування.

Благодійною метою “Хто перший” є закрити збір Благодійного фонду “Запорука” для Василя Давидюка. Хлопцю необхідно придбати ендопротез, який коштує 1 200 000 гривень, вже зібрано 600 000. Приєднатися до допомоги може кожен бажаючий.

Протягом травня відбувся перший відбірковий етап спортивно-розважального змагання, де діти показували свої фізичні здібності та надсилали відео організаторам.

І вже 17-18 червня у ТРЦ Respublika Park відбудеться другий фінальний етап спортивно-розважального змагання “Хто перший”. Діти проходитимуть змагання у форматі OCR та паркуру, а саме відтискання, прес та смуга перешкод. Всі учасники покажуть свою силу, кмітливість та спритність.

Дітей розділять на команди, кожна з яких матиме свого капітана-наставника, що буде надихати їх під час події. Шалені емоції, драйв, спілкування з однодумцями, командний дух та купа позитиву чекають на кожного, хто відвідає змагання.

Капітанами-наставниками стали:

  1. Співачка TAYANNA.
  2. Олімпійський чемпіон Жан Беленюк.
  3. Співак PARFENIUK.
  4. Медійник Олександр Барабошко.
  5. Керівниця департаменту молоді та спорту КМДА Юлія Хан.
  6. Співачка Shadu.
  7. Футбольний коментатор Роман Бебех.
  8. Блогерка, стилістка Чара Хорив.
  9. Співачка СолоХа.

Детальніше з проєктом можна ознайомитися на сайті.

Окрім того, що команда “Хто перший” популяризує спорт, силу та мотивацію до розвитку у дітей, вона також прагне допомагати. Як вже зазначалося раніше, спортивно-розважальне змагання разом із Благодійним фондом “Запорука” збирає кошти для Василя, якому необхідно придбати ендопротез.

Васі в 11 років довелося встановити на травмованій нозі ендопротез. Ендопротез Mutars з оновленим ростучим модулем здатен м’яко видовжити кінцівку, таким чином, компенсувати різницю в довжині ніг. Це врятує внутрішні органи юнака від зміщення, а хребет — від перекосу та нестерпного болю.

Так, ендопротез дуже дорогий. Але це єдина можливість повернути Васі нормальне життя. І в наших силах подарувати “суперсилу” ходити Васі, тож долучайтеся до “Хто перший”!


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top